Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hack yardım
Sponsorlu Bağlantılar
07oguz07
Üye
Konu Sahibi
Hack yardım
Ya lütfen bir yardım edin artık kafayı yiyeceğim telefonu hacklemeye çlışıyorum bütün işlemleri eksiksiz yapıyorum her şey olumlu gözüküyor ama hack olmamış oluyor bakıyorum unsigned yüklenmiyor, yeter birisi yardım etsin şimdiden sağolun
Emrgncy
Üye
Telefon modelin nedir?
C:/sys/bin klasörüne exe dosyası attın mı?
ve C:/patches klasörüne rompatcher yamasını attınmı?
punemr123
Üye
olmuyorsa flash atarak yap. ofwyi çek önce sonra install server rom patcher falan at cfwden anlıyorsan eğer
07oguz07
Üye
Konu Sahibi
Telefon modeli c7 sys bine doğru installservers3 dosyasından çıkan dosyayı attım patches klasörüne de attım
07oguz07
Üye
Konu Sahibi
Hocam bilgisayarım da net framework 4 yükleme sorunu olduğu için phoenix falan kullanamıyorum
C:/ patches a yama atmamışsın o zaman, üç yama olması gerekiyor...
Emrgncy
Üye
bekle upload edeyim ...
07oguz07
Üye
Konu Sahibi
hocam attım ama gözükmüyor işte
punemr123
Üye
eğer daha önce hacklediysen dosyalar başka uygulamalar yüzünden bozulabilir bende de bi kere oldu tel hackliydi fakat unsigned yüklemez oldu bende hack için attığım her dosyayı tek tek silip yeniden attım düzeldi
sadece remove hash check çalışıyodu diğerleri yeşil yansa bile çalışmıyordu
07oguz07
Üye
Konu Sahibi
tamam bekliyorum belki olur
Emrgncy
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zip dosyasını indir ve içindeki yamayı x-plore ile C:/patches klasörüne at. rompatcher dan da aktif et tamamdır...
07oguz07
Üye
Konu Sahibi
bugün telefona kaç kere hard format attım bilmiyorum hard formatla hackin dosyaları silinmez mi bir de telefondan fabrika ayarları ve veri sl diyorum zaten
07oguz07
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler deneyip sonucu yazacağım 5 dk ya
Emrgncy
Üye
zip dosyasını değil içindeki rmp uzantılı dosyayı atacaksın..