Hack Yardım..! Sertifika Nasıl Alınır? Telefon Nasıl Hacklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Hack Yardım..! Sertifika Nasıl Alınır? Telefon Nasıl Hacklenir?
Herkese Iyi Günler
Ben telefonumu hacklemek istiyorum ama hacklemek için sertifika almak lazımmis heralde. Forumda çoğu konudaki sertifika alma linkleri kırık... Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Hacklemeyi kısa şekilde anlatabilir misiniz?

m_samil

Üye
+1 ben birisine özelliklerimi versem benim için ayarlasa ? telefondan giriyorum çok yavaş

teşekkürler

cancan892

Üye
1. “NortonSymbianHack.sisx” tele yükleyin

2. Programı açın

3. Programda bu yolu izleyin ; Options – Anti-Virus – Quarantine list

4. sonra yine programda Options – Restore çıkan uyarıya evet deyin programdan çıkın.

5. ilk kurduğumuz NortonSymbianHack (Symantec Symbian Hack) programını uygulama yöneticisinden kaldırın
dosya yöneticisinden tel hafızasındaki shared” klasörünü silin.

6. “RomPatcherPlus_3.1.sisx” programını tele yükleyin zipli dosyanın içideki olacak

7. RomPatcherPlus programını çalıştırın içinde 2 adet patch gözükecek üstlerine tıklayın yanlarında yeşil çek işareti belirecek

8. teli aç kapa

telefonunuz hacklendi hayırlı olsun

teli açıp kapadığınızda patchler deaktif olabilir tekrar room patcher plus programına girip 2 patch e de tıklayın yeşilleştirin tamamdır.
Patchleri kapatmak isterseniz tekrar programa girip yeşil tik leri kaldırmanız yeterli
tele hiçbir yazılımsal yada sistemsel müdhale yok sadece programla yapılan bir hackleme.

C6-01 imi bu yolla hackledim ve şuan çatır çatır imzasız programları yüklüyorum deneyenler hangi telde denediklerini ve olumlu yada olumsuz olduğunu paylaşırlarsa sevinirim.

İşte buyrun bu da dosya:D %100 oluyor deneyin görün ben şu an uyguluyorum
BU Kilit programı :
BU Norton Symbian Hackleme programı:
BU da Room Patcher programı:

Takipçi Satın Al

Üst Alt