hack yapamayan arkadaşlara tüm dosyaları ekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu da benm n80 int edt yine hacklenmedi

arkadaş fexplorer pro 2.0 da xplore ile aynı görevi görmezmi ? ayrıca arka plana atmadan fexplorerden çıktım ve hellocarbideyi kurdum hello carbideyi açtığımda soldaki seçenekler tuşundan menu1 yazan seçeneği seçtim sağda yes yazıyordu hep yesi tuşladım sonra fexploreri açıp sys ye girmeye çalıştığımda sorun var . yine güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor hatası veriyor ???

Ya bu nasıl bir programdır kurdum her şeyini yaptım tam programı yükleyecem -dosya bozuk- hatası vermeye başladı kaldırmaya çalıştım bu seferde -kaldırma başarısız- hatası verdi şuan hafıza kartı gitti ben bunu nasıl yapacam ? ne bir şey yükleniyor ne de bir şey siliniyor bu hellocarbide'yi nasıl kladırcaz

sabri04x

Üye
    Konu Sahibi
explorerle yap olacak olmazsa msj at bana

.cer ve . dosyalarını indiremeyenler bana özelden opda kullanıcı adınızı ve şifrenizi gönderin bende içinde sizin telefonunuza ait içinde .cer ve . dosyalarını bulunduğu hotfile linkini size geri göndereyim

nuhababa

Üye
c5-03 olmuyomu

sabri04x

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hellooxu deneyin yeni cihazlarda bu işe yaramıyo

ozann87

Üye
n63 te olmuyor mu? xploreri yükle deyince "süresi geçmiş sertifika" diyor???????????

kardeş eline sağlık çok zaman geçmiş msjını ekleyeli ama çok işime yaradı.İki gündür E71 imi hack lemeye çalışıyordum yeni yöntemlerin hiç biri işe yaramadı senin yöntemle çözdüm tşk ederim

pire0908

Üye
HİÇ BİŞEYE YARAMIYOR..
BENİM TELEFONUM E71 AMA HİÇ BİR HACK PROGRAMINI KURAMADIM..

abi o ilk kurun dediğin programa bile sertifikası geçmiş diyor nasıl olucak bu iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...