hack sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
    Konu Sahibi
hack sorunu
arkadaşlar telefonumu hacklıayacağım ama c/sys/bin konumunu bulup dosyaları atamıyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
telefon modelin ve sürümü ne yaz

___kaptan___

___kaptan___

Üye
X-plore programını açıp aşağıdaki adımları takip ederek son fotoğraftaki işaretli gördüğünüz yerlerin işaretli olduğuna bakınız işaretli değilse işaretleyiniz :oke: sonrasında C/sys/bin klasörünü görebilirsiniz, sorun olursa burdan yardımcı oluruz :oke:

1-
2-
3-

yaren_dede

yaren_dede

Üye
o konumu bulman için öncelikle hack konusundaki adımları sırasıyla yapman gerekli ve rompacter yamalarını aktif yaptıktan sonra işlemi gerçekleştirebilirsin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
o konumu bulman için öncelikle hack konusundaki adımları sırasıyla yapman gerekli ve rompacter yamalarını aktif yaptıktan sonra işlemi gerçekleştirebilirsin

+1 :oke: yaren_dede'ye katılıyorum benim gösteriklerimi uyguladıktan sonra C/sys/bin vb klasörler açılır ama içerikleri göremezsiniz :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

by_bozkurt

Üye
bu kullandıgın program tr nereden bulurum kafayıyiyecem beaa bir türlü hack leyemedim nokıa e71 telefonumu yardımcı olurmusunuzz

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu kullandıgın program tr nereden bulurum kafayıyiyecem beaa bir türlü hack leyemedim nokıa e71 telefonumu yardımcı olurmusunuzz

xplorden bahsediyorsan ayarlardan turkçe dilini seçiyorsun

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Buyur kardeh fotoğraflardaki adımları takip edersen X-plore'yi türkçe yapabilirsin :oke:

1-
2-
3-

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kayahan14
___kaptan___

___kaptan___

Üye

dostum resimleri turkçe menu kullanarak almışsın orjinalde açılan dille verseydin ön izlemeleri :)

:aha: doğruya pardon yaaa bana bir :sopa: lazım

- - - Eklendi - - -

Buyrun bu da English versiyonudur :oke:

1-
2-
3-

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Kayahan14
Pringles

Pringles

Üye
safemanager kullan onunla tek tek at hack konularında e ye kur sonra pc ye depoloma moddan bağla e resource apps içine tr dosyaları atman gerekecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt