Hack Proof Password Manager [ Şifrelerinizi Saklayan Uygulama] İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hack Proof Password Manager [ Şifrelerinizi Saklayan Uygulama] İndir
Bilgi saklayabilir bir uygulama arıyorsanız ve şifre ile koruma altına alınmıştır. Ben orada bunlardan birkaç tane var ama bu tamamen ücretsiz olduğunu eminim. Hack Prova Password Manager denir. Adını dayanarak, ben kendimi ispat edemez rağmen, ben bunun için kendi sözümüze, ispat kesmek bulunuyor.

Uygulaması ilk olarak yüklediğinizde, global şifrenizi olacak, bir şifre isteyeceğiz. Anlamı, siz veya bir başkası oturum açmaya çalışır ve parolayı bilmiyorsa, sadece diğer seçenek tüm verileri silmek veya uygulaması çıkmak için. Bu uygulama arayüzü ile kullanıcı dostu. Seçenekleri altında, ekleme, silme ve bilgi güncelleme yapabilirsiniz. Şifrenizi değiştirmek ve ihracat ve ithalat veri dosyası. Ayrıca çift tıklayın ve içerik listesinin altında veri tuttuğunuzda seçenek menüsünden alabilirsiniz.

Veri türü ekleyerek söz konusu olduğunda seçim için bir yeri vardır. Birkaç banka hesabı, e-posta bilgileri, kombinasyon kilidi ve ağ giriş. Hatta genel amacı, bazı kişisel notlar koymak için kullanmak olabilir düşünüyorum. Bir veri türü bilgi eklerken seçebileceğiniz pek çok bilgi bulunmaktadır. Kenara parola, hesap numarası, pin kodu. Veri girişi için kullanabileceğiniz birkaç daha vardır. Yapılandırılabilir rağmen uygulaması, kullanımı zaman belli bir süre sonra kapatmak için ayarlanır. Benim tahminim, yaklaşık iki dakika

Çeviri google translate

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: smileplease03, alone1981, yunus3787 ve 1 kişi daha

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çok işime yarayacak yahu, not defterinde duruyordu banka şifreleri. Teşekkürler abim.

smileplease03

Üye
5800 da denicem
işe yararsa ya da yaramazsa buradan bildiririm
Teşekkürler program için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt