hack neye yarar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
hack neye yarar?
benim nokiam 603 onu hack etmek istiyorum. Amma hackin sertifikat programlari acmaktan basqa neye yaradini bilmiyorum ve cep telefonda nelere zarar verir bilmiyorum lutfen bilgilendirin.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
telefonunda hiçbirşeye zarar vermez sertifikasız uygulamaları açabilmeni sağlar. Sertifikasız çok fazla uygulama olduğu için hiç bekleme hackle telefonu. Buradaki birsürü uygulamalardan daha fazla faydalanabilirsin.

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
telefonunda hiçbirşeye zarar vermez sertifikasız uygulamaları açabilmeni sağlar. Sertifikasız çok fazla uygulama olduğu için hiç bekleme hackle telefonu. Buradaki birsürü uygulamalardan daha fazla faydalanabilirsin.

hicbir program falan silinmez ki? Virus falan ne olacak? Antivirusum var amma hack etsem ya antivirusda korumasa o zaman?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hicbir program falan silinmez ki? Virus falan ne olacak? Antivirusum var amma hack etsem ya antivirusda korumasa o zaman?

senin için rahat olsun. Hiçbir program silinmez. Ayrıca telefonda virüs programı bile gereksiz işe yarıyormu bilmiyorum ama bu telefonlara virüs bulaşmaz güvenli yani.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hack işlemi telefonun sistemine erişim imkanı sağlar, sertifika hatası veren uygulamarı yükleyebilmekten daha öte işlevleride vardır.

Hack, herhangi bir programın çalışmasına mani olmaz, buna antivirüs programlarıda dahildir.

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 hack etmek nasildir anlatirmisiniz ve ya forumdan link verirmisiniz bakipta oyreniyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt