Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hack neye yarar?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rehman111
Üye
Konu Sahibi
hack neye yarar?
benim nokiam 603 onu hack etmek istiyorum. Amma hackin sertifikat programlari acmaktan basqa neye yaradini bilmiyorum ve cep telefonda nelere zarar verir bilmiyorum lutfen bilgilendirin.
crazy_oruc
Üye
telefonunda hiçbirşeye zarar vermez sertifikasız uygulamaları açabilmeni sağlar. Sertifikasız çok fazla uygulama olduğu için hiç bekleme hackle telefonu. Buradaki birsürü uygulamalardan daha fazla faydalanabilirsin.
telefonunda hiçbirşeye zarar vermez sertifikasız uygulamaları açabilmeni sağlar. Sertifikasız çok fazla uygulama olduğu için hiç bekleme hackle telefonu. Buradaki birsürü uygulamalardan daha fazla faydalanabilirsin.
senin için rahat olsun. Hiçbir program silinmez. Ayrıca telefonda virüs programı bile gereksiz işe yarıyormu bilmiyorum ama bu telefonlara virüs bulaşmaz güvenli yani.
Emrgncy
Üye
hack işlemi telefonun sistemine erişim imkanı sağlar, sertifika hatası veren uygulamarı yükleyebilmekten daha öte işlevleride vardır.
Hack, herhangi bir programın çalışmasına mani olmaz, buna antivirüs programlarıda dahildir.
rehman111
Üye
Konu Sahibi
nokia 603 hack etmek nasildir anlatirmisiniz ve ya forumdan link verirmisiniz bakipta oyreniyim