Hack Nasıl Atılır ? ( Sorun )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
Hack Nasıl Atılır ? ( Sorun )
Biliyorum forumda defalarca paylaştınız fakat birisi düzgün anlatsın, yani kelimeler hep ingilizce anlamıyorum.

Hack atmak telefona yararlımı, zararlımı ? Düzgün yol ile nasıl hack atılır ? En iyi hack türü nedir ?

Çok cahilim telefon konusunda, umarım yardımcı olursunuz. Bilen arkadaş düzgün olarak anlatırsa yapabileceğim bende.

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
Oradan bakıyorumda hack atılımını anlatmıyorsun ki, sadece yönlendiriyorsun.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Telefona uygulama yüklemek istersin sertifika hatası verir.
Telefonun orjinal arayüzünden sıkılmışsındır yeni şeyler görmek istersin bir şeyi çok beğenirsin yüklemeye kalkarsın engel çıkar.

Bunlara takılmamak için telefonu hacklemek gerekli sertifika almak daha mantıklı gelebilir ilk başlarda ama sonra neden imei numaramı verdim diye aklına takılır (şu ana kadar kimsenin opda dan başı yanmadı) sonra her seferinde programı serfitika ile imzalamak zor olabilir bir süre sonra

Bu yüzden hacklemek daha iyi.
Telefonu hackleyince telefonun sistem dosyalarına erişebilir, değiştirebilir ve kendine göre uygun hale getirebilirsin ve hiçbir sertifika engeline takılmazsın.
Telefonu hacklemek için S60v5 modifikasyon bölümündeki cfw ler hacklidir.[(CFW = Custom Firmware = Özel Yazılım) Yani Nokia nın çıkarttığı orjinal yazılımların üzerinde oynarak daha kullanışlı ve telefondan en iyi verimi alabilmek için yapılan modlamalara denir.]
ordan gez beğen kendine göre olanını.
Tabi bazı cfw lerde sorunlar olabilir. o yüzden iyi araştır herkesin memnun kaldığı bir cfw bul.
Ben şu anda Undertaker in modladığı Symbian Latino cfw sini kullanıyorum (Turbo olanı değil) gayet iyi.
Turbo nun kararlı sürümü çıksın (şu an beta) onu kuracağım. Ram değerleri bayaa iyi.

Alıntı Değildir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve IBoRoMiRI
IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
Dostum teşekkür ederim, önce hack atıp sonra FW kurmaya çalısıyordum ama FW kurarken hack atıyorsa daha iyi.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
önemli değil.
fw kurarken hack atmıyor hackli cfw kuruluyor. yani cfw yi modlayan kişi hacklemiş oluyor.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
önemli değil.
fw kurarken hack atmıyor hackli cfw kuruluyor. yani cfw yi modlayan kişi hacklemiş oluyor.

orjinali bile hacleyebiliyorsun sadece rofs2 dosyasına rom pacheri ve pachları gömerek basıtti sonra bi flashla işi bitir ömür boyu teelfona hard format atsanda sertifika sorunu olmazzz :oke::oke:

sagopeyn

Üye
ya bu fw ne cfw nee hıcbıseyden anlamıyomm tlf na bı hack atmak ıstedımm sanki windovs 8 cıkarıyozz yaa bırısı bana yardımcı olsunn bu konu hakkında hıcbısey bılmıyomm hıcbıseyy bu sertifika sorunu yuzunden 1 tlf duvarda patladı bıdaha tlf almak ıstemıyomm :) tlf c6 00 yardım eden arkadaslara sımdıden tsk edıyomm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt