Hacettepe'de hedef BBL!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Hacettepe'de hedef BBL!
Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Erdener, sezon hazırlıklarına başlayan Hacettepe Üniversitesi Basketbol Takımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya yönetim kurulu üyeleri, idari, teknik heyet ve oyuncuların yanı sıra üniversitenin bazı üst düzey yöneticileri de katıldı.

Geçen yıl gösterilen performanstan dolayı takımı kutlayan Erdener, şöyle konuştu:
''Bu yıl da geçen sene olduğu gibi hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bu yolda karşımıza zaman zaman sorunlar ve engeller çıkacaktır. Ancak biz idari, teknik ve oyuncu kadromuzla bunları aşarak, Beko Basketbol Ligi hedefine ulaşacak güçteyiz. Merkez spor salonumuzu da çok kısa bir süre içerisinde sizlerin kullanımına açmış olacağız. Bu çatı altında hem bu yıl hem de gelecek yıllarda önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Tüm ekibe başarılar diliyorum.''

Başantrenör Naci Özonay da geçen yıl yönetimin kendilerine iyi imkanlar sağladığını anımsatarak, ''Müthiş bir organizasyon oldu ve takıma çok iyi olanaklar sağlandı. Bunların kazanılan başarıda çok önemli bir yeri var. Bu yıl da aynı çizgide bir başlangıç oldu. Gerek Caner Açıkada yönetimindeki Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, gerekse Mahmut Nedim Doral başkanlığındaki Sağlık Kurulu tarafından yapılan katkılar da takımımızı çok ayrıcalıklı kılıyor. Biz de antrenör arkadaşlarım ve oyuncularımla bize sağlanan bu çalışma ortamının karşılığını vererek Hacettepe Üniversitesi'ni Beko Basketbol Ligi'ne taşıyacağız'' diye konuştu.

Takımın ikinci kaptan Emrah Arslan ise ''Çok iyi bir takım olduk. Hepimiz çok istekliyiz. Çok çalışarak bizden beklenen hedefi gerçekleştirecek ve Beko Basketbol Ligi'ne çıkacağız'' dedi.

SucX

SucX

Üye
Hacettepeye başarılar :)