PALA.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öyle gerçekten, devlet dışardakileri çalıştırıp, içerdekilere baktırıyor, son zamanlarda suç oranlarının artışındaki sebeplerin başında bu geliyor, sanki hapise değilde bakıma gidiyorlar. Toplumun komple rehabilitasyona ihtiyacı var, suç oranları çok arttı, ceza evleri dolu, insanlarda huzur yok.İçerisi elemana yaramış ben öyle böyle yaşlanmadım.
Hep olumsuz şeylere tanık oluyoruz, ben çok sıkıldım bu ülkeden ama gitsem donanımım yeterli değil.Öyle gerçekten, devlet dışardakileri çalıştırıp, içerdekilere baktırıyor, son zamanlarda suç oranlarının artışındaki sebeplerin başında bu geliyor, sanki hapise değilde bakıma gidiyorlar. Toplumun komple rehabilitasyona ihtiyacı var, suç oranları çok arttı, ceza evleri dolu, insanlarda huzur yok.
Bunu yakalayan polis memuru bile hakkı rahmetine kavuştu.
Ülkemizin insanı, doktoru, öğretmeni, mühendisi, zanaatkarı bize lazım. Bu ülkeden gitmesi gerekenler gitse, ülke normalleşir. Belki alakasız gelebilir ama Dem Suriye'nin kuzeyinde bir kürdistan kurulmasını istiyor olacak ki, Esad ile Erdoğan arasında arabuluculuk yapan Özel'i Kürt karşıtı olarak suçluyor. Herşey ortada aslında, birilerinin saçma sapan bölücü ideolojik fikirleri ile kürdistan hayalleri ülke menfaatinden önemli, bu sebeple Suriyeliler kalsın istiyorlar...Hep olumsuz şeylere tanık oluyoruz, ben çok sıkıldım bu ülkeden ama gitsem donanımım yeterli değil.
bir şeyin geneli neyse hepsine öyle bakılır. istisnalar çıksa bile yinede bu sonucu değiştirmez maalesef.Niye hidayete eremez mi
Az çalmıştır. Çok çalsaydı bunu yapardı belki, kameraya çekip gösteriş yapabilirdi. Ülkenin olmayan adalet sisteminin sonuçları bunlar...Niye hidayete eremez mi
sen yorum yapmaşunları ünlü yapıyorlar ya ne diyeyim. dibinden beri bırak benzerliği böyle birinin oraya gitmiş olma ihtimalini düşünmedim bile.hapisten çıkmış aklıma geldığı gibide oldu. su testisi su yolunda...
Hayır inşallah Suriye ya da Irak olacakTürk milleti olarak, bizim son vatanımız burasıdır.
Türk milleti için dedim zaten.Hayır inşallah Suriye ya da Irak olacak
Afganistan olmasını çok isterdim ama o imkansız
HaTürk milleti için dedim zaten.
Vatanımızı mı kaybedelim yani?sen yorum yapma
helede bu konuya
konudan değil şeyden
sonra senin yorumlar buharlaşıyor haberin olmadan
Hayır inşallah Suriye ya da Irak olacak
Afganistan olmasını çok isterdim ama o imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?