Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Habertürkteki Büyük Hata.. (kari Yağışı)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Habertürkteki Büyük Hata.. (kari Yağışı)
BuqraFeb
Üye
Belkide Gercekten Karı Yagmasını Bekliolardır Pierre
S1FR3K1R1C1
Üye
<div class='quotetop'>(Bugrafb1907 @ Feb 6 2006, 09:44 AM) [post=272993]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
hidayet
Üye
ooooo demek karı yağacak etraf karılarla dolacak ne güzel
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ben balkonda şemsiye tutuyorum bakarsın jennifer tarzı bişey düşer bizim eve..
^^AnaCOnDA^^
Üye
<div class='quotetop'>(Bugrafb1907 @ Feb 6 2006, 09:44 AM) [post=272993]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
troublesome
Üye
habercilerin ve gazetecilerin böyle hatalar yapmalarına gıcık oluyorum..
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Gülmek için iyi oluyo ama..
troublesome
Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk @ Feb 6 2006, 12:16 PM) [post=273052]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gülmek için iyi oluyo ama..
[/b][/quote]
KESİNLİKLE!!
kikaksk
Üye
vay be nasıl yakalmışın eline sağlık...istanbullular bugun gine tatil yaptı...
darkred
Üye
van şemsiye kesmez çarşaf neyim aç burda olsa ben iki apartman arasına ağ gererdim valla
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk @ Feb 6 2006, 02:16 PM) [post=273121]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yarın zaten oldu..
[/b][/quote]
çarşamba da tatil mi?
bilmiyodum.. kusura bakma
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Çarşamba değil ama onuda yarın söylerler merak etme..
cllgr
Üye
eskiden okullar olmasa milli eğitim ne güzel idare edilirdi diyorlardı.şimdide herhalde kar yağınca okullar ne güzel idare ediliyor derler .ne ala memleket oh be.
Haberci
Üye
HaberTürk Editörünün böyle bir hata yapması hoş değil online haber yapan sitelerde dikkatsizlik sonucu böyle hatalara rastlanabilmektedir.Aslında birkaç süzgeçten geçtikten sonra yayına veriliyor ama...gözden kaçmış işte Ahmet tebrik ederim iyi yakalamışsın BUrada hepemiz o hatayı görür ama es geçeriz Ahmet geçmemiş iyi de etmiş
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sabah ama bi acayipti. Haber geliyo sarıyer tatil haber geliyo beşiktaş tatil 2-3 dk arayla son dakika sürekli..