Haberler kötü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Haberler kötü

Galatasaray’ın sakatlık raporu hiç de iç açıcı değil... Daha önceki A Milli Takım kampı bittiğinde Selçuk İnan ve Hamit Altıntop büyük moral kaybıyla takıma dönmüşlerdi. Bu kez sıkıntı daha ciddi. Sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın son durumları kulüp tarafından açıklandı. Bunun yanı sıra Hakan Balta ile Riera’nın durumu hakkında da bilgi verildi. İşte Aslan’ın sağlık raporu:

Fıtık başlangıcı tespit edildi

Albert Riera: Çarşamba günü antrenmanda sol ayak bileği burkulmuştu. Tedavisi olumlu geçtiğinden, bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Hakan Balta: Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılmıştı. Belindeki fıtık başlangıcı ve sol kalçasındaki zorlanma nedeniyle genel anestezi altında cuma günü belinde disk içinde ozon enjeksiyonu ve kalçasına da kök hücre enjeksiyonu yapıldı. Tedavisi olumlu geçti, bugünden itibaren takımla çalışacak.

Hafta içinde netlik kazanacak
Burak Yılmaz: Milli takım kadrosundan çıkarılan oyunculardan. Sol kalça ‘G. Medius’ kasında ikinci derece yırtık tespit edildi. Bu yırtık bölgesine kök hücre enjeksiyonu yapıldı. Tedavisine devam ediliyor.

Selçuk İnan: Sol uyluk arka biceps kasında birinci derecede yaralanma tespit edildi. Burak’la birlikte tedavisine devam edilen Selçuk’un da Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacakları hafta içinde belli olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt