Haber muhabirlerinin hataları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
Haber muhabirlerinin hataları
Adana'da yangın. Köftecigilege.. Köftegilecili... . (Ne biçim mahalle ismi nan o ? )
- Köftegelecikle mahallesi abi ..
- İyi ki yanmış

- Başbakan bugün Bakü-Ceyhan boru hattının açılışındaydı. Önemli açıklamalarda bulunan RTE (Neydi bunun açılımı ! )
- Ben de hatırladıgım kadarını yazdım oraya iştee abi ne biliyim.. Yayın akıyor doğaçlama yap bi şiiler yap çevir konuyu abi gözünü seviyim
- RTE, BTC'nin TC'ye .. Hass .

- Beşiktaş aradığı... buldu. Tigana aldığı.. vermek üzere. Fenerbahçe ... dedi.
- Abi okusana kelimelerin hepsini..
- Sen bu kadarını okuyabildigime dua et. Olm niye hızlı geçiriyorsunuz altyazıyı!

- Hava durumu bugün de çok değişik. Yer yer esen rüzgarlar var. Yağmur etkisini gösterebilir de göstermeyebilir de.. Belli başlı illerdeki hava şeysileri şöyle : Ankara 15/5, İstanbul 20/10, Adana 15 buçuk / 7 buçuk belki 8 Susurluk 19/9. Akşam Anahaber bülteninde görüşmek üzere.
- Dedim sana abi bu iş doğaçlama yapılmaz diye!
- Sayıları tutturabildim mi onu söyle sen
- Karavana abi.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
güzelmiş saol.......:kop: :kop: :kop:

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
İyiki yanmış :kop:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
:oha:

cllgr

cllgr

Üye
döktürmüşler yine sagol

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
zuahahaha çok güzel :alkis2:

darktempler

darktempler

Üye
hepsi güzeldi ama en sonuncusu hava durumunda buçuklu hava nasıl oluyo ben de anlamadım

masub

masub

Üye
Adana'da yangın. Köftecigilege.. Köftegilecili... . (Ne biçim mahalle ismi nan o ? )
- Köftegelecikle mahallesi abi ..
- İyi ki yanmış

- Beşiktaş aradığı... buldu. Tigana aldığı.. vermek üzere. Fenerbahçe ... dedi.
- Abi okusana kelimelerin hepsini..
- Sen bu kadarını okuyabildigime dua et. Olm niye hızlı geçiriyorsunuz altyazıyı!

- Hava durumu bugün de çok değişik. Yer yer esen rüzgarlar var. Yağmur etkisini gösterebilir de göstermeyebilir de.. Belli başlı illerdeki hava şeysileri şöyle : Ankara 15/5, İstanbul 20/10, Adana 15 buçuk / 7 buçuk belki 8 Susurluk 19/9. Akşam Anahaber bülteninde görüşmek üzere.
- Dedim sana abi bu iş doğaçlama yapılmaz diye!
:ehe:ehe:ehe:ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
olur böyle şeyler canımmm...:ehe:ehe
mazur görün azcık...:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt