H.t.c.desire sv kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bocek4676

Üye
    Konu Sahibi
H.t.c.desire sv kapanma sorunu
İyi gunler
tlfonumu alalı 2 aydan fazla oldu 2günden beri tlfon kendiliğinden kapanıyor.Tlfonu güvenli mod da kullanırken bir sorun olmuyor
normale geçtikten sonra kendiliğinden kapanıyor.Bu konu hakkında bilgisi olanlar veya böyle bir sorun yaşayan varmı acaba
tsk

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yüklenen bir dosya yada uygulama sebep oluyor olabilir.
Bi ayarları sıfırlamanızda fayda var.

emreli01

emreli01

Üye
İyi gunler
tlfonumu alalı 2 aydan fazla oldu 2günden beri tlfon kendiliğinden kapanıyor.Tlfonu güvenli mod da kullanırken bir sorun olmuyor
normale geçtikten sonra kendiliğinden kapanıyor.Bu konu hakkında bilgisi olanlar veya böyle bir sorun yaşayan varmı acaba
tsk
kardeş sorunu nasıl halletin benim kardeşimde de aynı sorun var servise verdik 1 ay bekledi serviste ş.rfsizler bişey yapmadan tekrar yollamışlarsorunu çözme yöntemi veya bilen yardımcı olursa sevinirim

bocek4676

Üye
    Konu Sahibi
telefonun tek hattını kapatarak soruna çözüm buldum şimdi kapanmıyor onun dışında herseyi denedim olmadı iki defa servisi gitti bir sonuç çıkmadı herşey normal deyip geri gönderdiler.

emreli01

emreli01

Üye
telefonun tek hattını kapatarak soruna çözüm buldum şimdi kapanmıyor onun dışında herseyi denedim olmadı iki defa servisi gitti bir sonuç çıkmadı herşey normal deyip geri gönderdiler.
Nasıl kapatıyoruz iki hat takili değil zaten ?

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
ben çift hat takılı kullanıyorum, hiçbir hata ile karşı karşıya kalmadım ama stock rom kullanmıyorum.

Üst Alt