Güzel tema isteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Güzel tema isteği
Arkadaşlar forumda birkaç tane güzel tema buldum paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler ama şöyle daha değişik daha güzel temalar arıyorum. Menüdeki simgeler geliştirilmiş ve değiştirilmiş güzel temaları olan arkadaşlar paylaşabilirse gerçekten beni ve birçok üyeyi memnun edecektir....:yuru

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Telefonunun marka ve modelini belirt ona göre paylaşalım kardeşim

deadlydesire

deadlydesire

Üye
Telefonunun marka ve modelini belirt ona göre paylaşalım kardeşim
telefon modeli belli ayrıca symbian^3 bölümünde ;) bende arıyorum öle temalar mobile9 a bi göz at istersen arkadaşım ;)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
1-Warna series hepsi çok güzel
2-iBelle
3-Retro stell pro
4-Metro revolation pro
5-symbios 2
6-Nphone
7-Nphone black

bunların çoğu forumda var. Ararsan bulursun. Link veremiyorum mobilden giriyorum k.bakma

juristokrat

juristokrat

Üye
daeva temalarini gözün kapalı yükle kardeş çok kral temaları var

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye

evet kardeşim tamamen haklısın amaaa ben kendi pc mi alınca gerçek temayı görceksiniz he he. Bu işi ticarete dökmeyi düşünüyorum.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
telefon modeli belli ayrıca symbian^3 bölümünde ;) bende arıyorum öle temalar mobile9 a bi göz at istersen arkadaşım ;)

mobile9 dan buldum birkaç tane ama geneline yaymamışlar temayı genelde bir kısma yönelmiş diğerlerini es geçmiş... Mesela menüde sadece 5-6 simgeyi değişiyolar... Daha da gelişmiş lazım....:hmmm

1-Warna series hepsi çok güzel
2-iBelle
3-Retro stell pro
4-Metro revolation pro
5-symbios 2
6-Nphone
7-Nphone black

bunların çoğu forumda var. Ararsan bulursun. Link veremiyorum mobilden giriyorum k.bakma

Tamam kardeşim sağolasın hemen bakıyorum.....:tşk:

Bakıyorum hemen sağolasın kardeşim...:tşk:

----------Eklendi @ 22:34:35 ---------- Yazıldı @ 22:26:03 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-wa...-sevimlibrad-symbian-3-anna-belle-601846.html

Arkadaşlar bu temayı kullanıyorum deneyin isterseniz ondan sonra aynı benzer tema varsa bildiğiniz link verin lütfen...:megafon:

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
ama yanıldığınız bir şey var daeva benim arkadaşım olur paralı temalarında her ikon değişir :D diğer temalarında bedava olanlarda genelde cok eksik var,özellikle bunu yapıyor ..ama benim farkım ne ben bedava yapıyorum ve her ikonu değiştirmek için gayret ediyorum ve genel oyun ikonları cabası..valla ben bir numarayım bu konuda bedava tema yapan biriyim :D var mı ötesi..yok hadi bana bye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt