Güzel Sözler Buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Güzel Sözler Buyrun...
Aşığım sana cümlesinin sonundaki a harfi terk etti seni. O da üzülmüyor gittiğine, Sen hala Aşığım San beni .

Bilirsin günahları yazan melek soldadır. Hatta bundandır kalbin solda olması. Çünkü belkide aşk, yaşanılan en büyük günahtır.

Korkmuyorum diyenler, ya başkalarına yalan söylüyorlar, ya kendilerine yalan söyleyip kendilerini kandırıyorlar yada bilmeyerek insan olmadıklarını söylüyorlar.

Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde.... Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim ... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde ...

En uyduruk kira davasının bile 2 yıl sürdüğü ülkede,17 yaşındaki gencin idam davası birkaç haftada görüldü ve sonuçlandı

Nasıl görmezse göz kendini Kendimi arıyor bulamıyorum.

İnsan, insan gibi, insan olarak hür olmasını bilmezse, hür olamazsa, o zaman kurtlar, kuşlar gibi hür sanır kendini.

Bir gün bu ülkenin başucuna bir not yanağına da bir öpücük kondurup gideceğim. çok tatlı uyuyordun uyandırmaya kıyamadım diyeceğim...!

En güzel şiir matematiktir. Yeryüzünde şimdiye dek İki kere iki dört eder'den daha güzel bir dize yazılmamıştır sanırım...

İşin zoruna gideceksin. Her zaman zoru dene... Zoru yapamasan bile, zoru yapmaya çalışarak hiç olmazsa kolayını yaparsın.

Yıkılmasın diye dağlar, Ah! çekmiyorum. Kendimi yıkıyorum, Dünyayı yıkmıyorum...

Bahse Girerim Yarın Bir Yobaz Çıkıp, Tuvalete Gitmek Günah Diye FETVA Verse, Tuvalete Gitmeyecek ve Altına Yapacak O Kadar ÖKÜZ Var ki Bu Ülkede.

Hayatım süresince boyum kadar kitap yazdım ama beni sevmeyenler buna da mazeret bulup -onun zaten boyu kısaydı diyebilirler.

Bir tohum verdin çiçeğini al. Bir çekirdek verdin ağacını al. Bir dal verdin ormanını al. Dünyamı verdim sana bende kal.

Diyorlαr ki"eskiden böyle değildin αrtık içine kαpαndın."Dedim ki:"İçindekiyle yetinen bu kalp artık sizi ne yαpsın.

neden evlilik yüzüğü, yüzük parmağına takılır ki ? "Çünkü başka hiç bir parmağımızdan, direk kalbe giden bir damar yoktur.

İçimde bir merak öyle bir merak ki ölümümden bir ay sonra bir güncük yaşamak ve dostu düşmanı suç üstü yakalamak.

İyi insαn lαfın üstüne gelir" demişse eskiler, Ve ben sürekli seni konuştuğum halde gelmiyorsan; demekki iyi bir insan değilsin.

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, diyerek yaşattığınız yılanların bir sonraki hedefi siz olursunuz.

Hayat bir sınavsa eğer hiç uğraşma, adını yaz ve çık. Belki sınıfta kalırsın; ama adının altında bembeyaz bi sayfa bırakırsın.

SON

• Beğen
Tepkiler: MeLih_061

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

comando_legend

comando_legend

Üye
:tşk:

BYFECI

BYFECI

Üye
Teşekkürler

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Güzel sözler , teşekkürler :oke:

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

afacan15

Üye
Gece midir insanı hüzünlendiren YOKSA insan Fotoğraf midir hüzünlenmek for geceyi Bekleyen?
Gece midir seni bana Düşündüren, YOKSA ben miyim seni düşünmek En for geceyi Bekleyen?

Sen En Büyük sevgiyi hak EDECEK Kadar Eklendi mükemmel AMA Herkesin hak edemeyeceği Kadar özelsin ..
Aşkın türden Soluğu mantığın oğlu soluğudur.
En continuous aşk Karşılığı Olmayan aşktır.
Bir delinin seni öpmesine Izin ver, AMA Bir öpücüğün seni delirtmesine Izin verme ...
Cep telefonları için hep birilerinin Peşinden koşarlar, AMA dönüpte Kendi peşlerinden koşanlara Hiç bakmazlar ...
Güzel Cep telefonları için Gördüm kalpleri Bomboš AMA mutlu, ÇOK az Cep telefonları için Gördüm kalpleri sevgiyle dolu
AMA aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hüzünlü ve mutsuz!
Ben seni unutmak for sevseydim sana Olan tutkunluğumu kalbime degil Güneşin çıktığı Zaman kaybolan Bugulu camlara yazardım ..
Gökyüzündeki Bütün yıldızları toplasan Bir tek sen etmez, But Bir tek sen hepsine bedelsin.
Aşk Çoraba Benzer'in; Çifttir ve birbirine uymalıdır.
Eger geceler seni düşündüğüm Kadar Uzun olsaydi, sabah Hiç olmazdı.
Gözlerinden süzülen Bir Damla Yaş olmak isterdim. Gözlerinden doğup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ÖLMEK için ..
Seni ÇOK özledim. Seni onu özledigimde kalbime Bir yıldız çizdim. Seni Ne Kadar özlediğimi bilmek eden Başbakan misin?
Sayende Bir gökyüzüne sahibim canım!
Sen Hiç denizlerin dibine bakınca Yemyeşil Ormanları Gördün mü? İmkansız deme!
Çunku ben senin gözlerine bakınca ölülerin safra Şahit olmadığı o cenneti Gördüm.
Aşkım; Gökyüzünde Bir yıldız to choose. Senin Kadar güzel ve parlak olsun.
Benim Içinde Bir yıldız to choose, parlaklığı Önemli Değil yeter ki sana close by olsun ..
Sen çatlayan dudağımda Bir damla su, içimdeki Yaşama tutkusu,
avuçlarıma Düsen kar Tanesi. Sen! Sevgilim, Sevdiğim, Taptığım, Her şeyimsin ...
Bir Gece ay bana sordu hacimdeki seni ağlatan Bir kızla berabersin?
Aya baktım ve dedimki sen Hiç GÖKYÜZÜNDEN vazgeçebilir misin?
Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen Kimseye rakip ne de kimse sana rakipti ..
Çunku sen benim for Daima tektin
Eger geceler seni düşündüğüm Kadar Uzun olsaydi ASLA sabah olmazdı ...
Sen gözlerimde Bir Damla Yaş olsaydın seni kaybetmemek for ömür boyu ağlamazdım!
Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim, balık olurdum.
Hayatta three Seyi sevdim. Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, Probably seversin diye.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
teşekkürler hiko dostum :ok2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt