GüzeL sözler 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pr0

pr0

Üye
    Konu Sahibi
GüzeL sözler 1

Zamanlarının büyük bir kısmını para kazanmak ve saklamakla geçiren insanlar sonunda, en çok istediklerinin satın alınamayacak şeyler olduğunu anlarlar...

Hayatta ya tozu dumana katarsın, ya da tozu dumanı yutarsın..

Ezilme pahasına, karşıdan karşıya geçerken sevmiştim onu. Birgün hiçbir şey demeden çekip gitti. Zaman her şeyin kocakarı ilacı.. Ağrıların üstünü toz bağladı...

Susuyorum artık derin derin. Nasıl da konuşmak istiyorum oysa. Saatlerce susmadan konuşmak istiyorum. Tüm biriktirdiklerimi en başından başlayıp sonuna kadar anlatmak istiyorum. Anlatmak yetmez biliyorum anlaşılmak da istiyorum..

Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o da bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını, sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim...

• Beğen
Tepkiler: huri$ ve s@hr@

s@hr@

s@hr@

Üye
Susuyorum artık derin derin. Nasıl da konuşmak istiyorum oysa. Saatlerce susmadan konuşmak istiyorum. Tüm biriktirdiklerimi en başından başlayıp sonuna kadar anlatmak istiyorum. Anlatmak yetmez biliyorum anlaşılmak da istiyorum..
:spr

pr0

pr0

Üye
    Konu Sahibi
wooow :)

OğuzcanAbi

Üye
saolasın süper sözler

pr0

pr0

Üye
    Konu Sahibi
ö.deil ;)

huri$

huri$

Üye
te$ekkurler

pr0

pr0

Üye
    Konu Sahibi
önemsiz ;)

huri$

huri$

Üye
onemli :)

pr0

pr0

Üye
    Konu Sahibi
öle olsn bakalım :P :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt