GuitaristBoy
Üye
-
Konu Sahibi
-
işlemci amd x3 460 yada intel g840 seçim size bağlıoyun ve internet için ekranı zaten iyi bi ii liste yapıversen en düşük fiyata
benim yazdıgım en ucuz fiyatlar üzerinden...toplam 1000 lira civarı olucak
Tehlike ";4487270][COLOR=DarkRed][SIZE=3] işlemci amd x3 460 yada intel g840 seçim size bağlı [URL="http://www.vatanbilgisayar.com/CPU - İşlemci/amd-adx460wfgmbox-athlon-ii-x3-460-am3-34ghz--15mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=56785' Alıntı:VATAN COMPUTER - AMD - Athlon II X3 460 AM3 3.4GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci - CPU - İşlemci[/URL]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekran kartı amd hd5670 ddr3[/SIZE][/COLOR]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diğer parçaları yazmıyorum 600tl civarında tutuyor bu sistemle hd düzeyde oyunları sorunsuz oynarsınız ama ben ful hd düzeyde oynarım derseniz 256bit ekran kartı almanız gerekiyor hd6790 250tl civarında bütçeyi 900tl yapmanız gerekiyor
ikinizedeteşekkür ederim de çekirdeği nasıl açıcazLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
toplam 900 lira gayet makul, performanslı bir pc oldu
işlemciyi çok rahat bir şelikde 3.5ghz overclock edebilirsin ve ayrıca çekirdeğini açarak 4 çekirdek yapabilirsin
hasan biraz daha para koyar 256bit ekran kartı alır daha iyi 6770 güçlü bir kart değilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
toplam 900 lira gayet makul, performanslı bir pc oldu
işlemciyi çok rahat bir şelikde 3.5ghz overclock edebilirsin ve ayrıca çekirdeğini açarak 4 çekirdek yapabilirsin
ankaradaki vatan computer da en alt kat var söğütözündeki bilgisayarla ilgili herşey vardı şimdi bunları liste yapsam versem 1000 lira civarı tutarmı acil ayrıntı gerek 2 hafta sonra türkiyeye yeniden gelicem
benim yazdıgım en ucuz fiyatlar üzerinden...
farklı yerlerdeki normal satış fiyatlarıyla 1000 lira civarına gelir
saphire da olabiliriyide fiyat söylememişti
tamamdır.. 295 lira powercolor HD6850..
power yeterli kullanabilir.
toplam fiyat 970 lira oldu... his ekran kartını degiştim
biosa girip core unlocker de disable yazan yeri enable yapıp keydet çık çekirdek sağlamsa 4 çekirdek olarak açılır bilgisayarikinizedeteşekkür ederim de çekirdeği nasıl açıcaz
ankaradaki vatan computer da en alt kat var söğütözündeki bilgisayarla ilgili herşey vardı şimdi bunları liste yapsam versem 1000 lira civarı tutarmı acil ayrıntı gerek 2 hafta sonra türkiyeye yeniden gelicem
[/SIZE][/COLOR]Tehlike ";4487421][COLOR=DarkRed][SIZE=3] saphire da olabilir [URL="http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran Kartı/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187' Alıntı:VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı[/URL]
aynen hiç tartışmadık bu işte bir gariplik var
biosa girip core unlocker de disable yazan yeri enable yapıp keydet çık çekirdek sağlamsa 4 çekirdek olarak açılır bilgisayar
vatan bilgisayar diyerlerine oranla kazıkcı biraz....
ama 2-3 haftada bir yaptıgı % 25 indirimle bu kasayı 1000 liraya alabilirsiniz
----------Eklendi @ 15:07:13 ---------- Yazıldı @ 15:06:42 ----------
olabilir
----------Eklendi @ 15:08:10 ---------- Yazıldı @ 15:07:13 ----------
berke tartışma çıkmadan ortak bir kanıya vardık 5 dk içinderekora bak
nasıl ya 600 liralık cihaz 400 liraydı yüzde 25 ile de 300 oldu
vatan bilgisayar diyerlerine oranla kazıkcı biraz....
ama 2-3 haftada bir yaptıgı % 25 indirimle bu kasayı 1000 liraya alabilirsiniz
----------Eklendi @ 15:07:13 ---------- Yazıldı @ 15:06:42 ----------
hangi cihaz ?nasıl ya 600 liralık cihaz 400 liraydı yüzde 25 ile de 300 oldu
hangi cihaz ?
o konuda ben yardımcı olamıcamsamsung galaxy s wifi 5 ve bişey soracağım iyi ses kaydeden bir mikrofon önerebilirmisin müzisyenimde bu şarkılarımı kaydetmek istiyorum
bunun için nereye konu açıyım sonra yanlış yer diyolar
o konuda ben yardımcı olamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?