güzel bir apex launcher teması umarım beğenirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

kanat_58

kanat_58

Üye
    Konu Sahibi
güzel bir apex launcher teması umarım beğenirsiniz




1-İndirdiğniz rar içindeki apkları kurun daha sonra Apex Launcher otomatik ayar için rar içindeki Apexlauncher dosyasını hafıza kartı içerisine girin Android>Data dosyası içerisine klasör olarak kopyalayın.
Daha sonra apex launcher ayarlarını açın, Yedekle ve geri yükle kısmına gelin >>> Apex ayarlarını geri yükleye basın Gelen soruya evet e basın. Daha sonra Masaüstü verisini geri yükle yapın gelen soruya aynı şekilde evet dedikten sonra ana menüye gelin. Tasarım hazırdır.
2- Wallpaper için istediğiniz resmi galeriden açın masaüstü ve kilit ekranı duvar kağıdı yapın.
3- SAAT: Menüden widget kısmına gelin en sonda Zooper widget 4x3 olan widgeti en üste yerleştirin ve üzerine tıklayin. Açılan sayfada Built İn kısmına basın orada saatler göreceksiniz. Fotoğrafta görüldüğü üzere uygun saati seçin ve geri gelin masaüstünde saati küçük vaziyetli göreceksiniz. Üzerine basılı tutun saatin ve apex ayarları açılacak orda yeniden boyutlandıra basın ve saatin tam olarak üst kısma çerçeve olarak ayarlayın. Bunu yaptıktan sonra saatiniz hala küçük olsa gerek saat üzerine bir kere dokunun hemen saat ayarları gelecek orada ayarlarda alt kısımda oklarla belirtilen bir rakam göreceksiniz o oklardan saatin boyutunu küçültüp büyültebilirsiniz.
4- TAKVİM: Saatte olduğu gibi aşağıdaki takvimide aynı şekilde zooper widget aracılığı ile yapabilirsiniz.
5-Power amp yi de aynı şekilde widgetler bölümü girin 4x1 olan widgeti ilgili olan sayfaya gelip en alta koyun. İlk koydugunuzda küçük olacak onuda aynı saatte yaptığımız gibi basılı tutun açılan pencerede yeniden boyutlandır diyerek çerçevesini ayarlayın. Power amp tarzını ise açılan widget penceresinden stillerden seçebilirsiniz.NOT ALINTIDIR
 


Üst Alt