güvercin nasıl yakalanır ?

Sponsorlu Bağlantılar

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Tmm yakalarsam fotoğraf çekicem ama akşama kadar beslemek lazım çünkü abimin telefonuyla çekmek zorundayım başka kamera yok :D

----------Eklendi @ 22:55:03 ---------- Yazıldı @ 22:53:13 ----------

yarın babam yakalayamazsa haftasonu ben yakalıycam kafaya koyudm :D :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yere konduğu zaman biraz yaklaş üzerine örtü at ağır olmasın ha ölüverir hayvancağız :D

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Camdaki sinekliği söküp tahtayla destekledik.tahtayada ip bağladık altına girmesini bekliyoz valla olmazsa onu da deneriz ama o biraz zor yaklaşınca kaçar

----------Eklendi @ 23:26:54 ---------- Yazıldı @ 23:25:35 ----------

Hadi iyi gecelre ben yatıyorum yarın staj var benim orda görüşürüz tkrar :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
güvercinler sıcakkanlı hayvanlar yaklaşınca hemen kaçmazlar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ayağına ip dolaşmış da uçamıyor mu,kaçamıyor mu ? Kaçabildiği için yakalayamıyorum diyorsan bir leğen bul ve leğenin yarısını havya kaldırıp bir çıbığı altına destekle.Çıbığın ortasına da ip bağla.Leğenin altında çadır görüntüsü veren boşluğa su ve yem koy.Hayvan yemi yerken ipi çek çıbık devrilsin leğen kapansın.Sonra ipi çöz; onu öp ayağına bi nazar boncuğu tak imzan kalsın.Belki yine birgün karşına çıkar

• Beğen
Tepkiler: xserhatx
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Ayağına ip dolaşmış da uçamıyor mu,kaçamıyor mu ? Kaçabildiği için yakalayamıyorum diyorsan bir leğen bul ve leğenin yarısını havya kaldırıp bir çıbığı altına destekle.Çıbığın ortasına da ip bağla.Leğenin altında çadır görüntüsü veren boşluğa su ve yem koy.Hayvan yemi yerken ipi çek çıbık devrilsin leğen kapansın.Sonra ipi çöz; onu öp ayağına bi nazar boncuğu tak imzan kalsın.Belki yine birgün karşına çıkar

:ehe:ehe

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi

Bu yöntemin benzerini kullanıyoruz leğen değil de sineklik hem şeffaf ya arkasını da görüyoruz

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
fireman87

fireman87

Üye
Kapan kur, iç kısmına yem ve suyu bırak. Sonrada giyotin hesabı işte.. İster sal ister sat..

technoblue

technoblue

Üye
yav hayvan hem uçuyor hem kaçıyor. daha ne dert ediyorsun. bir iki uğaştın yakalayamadın mı bırak hayvancağız takılsın kafasına göre.

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
yav hayvan hem uçuyor hem kaçıyor. daha ne dert ediyorsun. bir iki uğaştın yakalayamadın mı bırak hayvancağız takılsın kafasına göre.

ayağına ip dolaşmış indiği zaman tek ayak üstünde duruyo ayağı kopabilir eğer yakalarsam çekcem fotosunu

enkazcı

Üye
kardeş güvercinden korkma hiç saldırgan deil eline eldiven giy bir şey bulaşmasın bit vb. sonra yawasca tut ipi ayır ve dışarıya sal... bir çok güvercinlerim wardı ama öldü :(:ağlarım:

lolaman

lolaman

Üye
ya nası yakalayamadın ben uçarkene aldım 10 tane fln vardı yem yiyolardı arkadaşla iki taraftan sıkıştırdık uçarkene kaptık kuşu sonra kanatlarını bantladık temizledik kuşu yem falan verdik su verdik saldık sonra :naughty:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yaa ılk msjı okur okumaz anladım ipi cıkarmak ıcın yakalamak ıstedıgını konuyu nerelere cekmıssınız:d:

merak ettm yakaladınmı ne yaptn :D

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Daha yakalayamadık

lolaman

lolaman

Üye
ya civciv yemini al köşeye dök yemi yerken arkasından sinsice yakala:naughty:

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar 3 gün aradan sonra saat 8:00 sularında kuşu yakalamış bulunmaktayız. ayağına ip dolaşmış kesmiş derisini iki ayağına da dolaşmış ip.ameliyatla aldık ipi :) antibiyotik sürüp saldık sonra. resim de çektik koyarım birazdan

mangdaşire

mangdaşire

Üye
evet arkadaşlar 3 gün aradan sonra saat 8:00 sularında kuşu yakalamış bulunmaktayız. ayağına ip dolaşmış kesmiş derisini iki ayağına da dolaşmış ip.ameliyatla aldık ipi :) antibiyotik sürüp saldık sonra. resim de çektik koyarım birazdan
hhadi hayırlı olsun :D

Üst Alt