Ayağına ip dolaşmış da uçamıyor mu,kaçamıyor mu ? Kaçabildiği için yakalayamıyorum diyorsan bir leğen bul ve leğenin yarısını havya kaldırıp bir çıbığı altına destekle.Çıbığın ortasına da ip bağla.Leğenin altında çadır görüntüsü veren boşluğa su ve yem koy.Hayvan yemi yerken ipi çek çıbık devrilsin leğen kapansın.Sonra ipi çöz; onu öp ayağına bi nazar boncuğu tak imzan kalsın.Belki yine birgün karşına çıkar

Ayağına ip dolaşmış da uçamıyor mu,kaçamıyor mu ? Kaçabildiği için yakalayamıyorum diyorsan bir leğen bul ve leğenin yarısını havya kaldırıp bir çıbığı altına destekle.Çıbığın ortasına da ip bağla.Leğenin altında çadır görüntüsü veren boşluğa su ve yem koy.Hayvan yemi yerken ipi çek çıbık devrilsin leğen kapansın.Sonra ipi çöz; onu öp ayağına bi nazar boncuğu tak imzan kalsın.Belki yine birgün karşına çıkar
yav hayvan hem uçuyor hem kaçıyor. daha ne dert ediyorsun. bir iki uğaştın yakalayamadın mı bırak hayvancağız takılsın kafasına göre.
ilk yorumda da dediğim gibi kuşu vur, sonra yakalarsın ipini çıkarır salarsın o zaman
biri seni vursa nasıl bir duygu olur?

bilmem hiç denemedim![]()
hhadi hayırlı olsunevet arkadaşlar 3 gün aradan sonra saat 8:00 sularında kuşu yakalamış bulunmaktayız. ayağına ip dolaşmış kesmiş derisini iki ayağına da dolaşmış ip.ameliyatla aldık ipiantibiyotik sürüp saldık sonra. resim de çektik koyarım birazdan