Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenlik Kodunu mu Unuttunuz? Nokia Telefonlar İçin Güvenlik Kodu Öğrenmek, Kod çözme
Sponsorlu Bağlantılar
crazydewilmusty
Üye
nasıl yapcas ben hal göremedim
'Patron
Üye
İmei tehlıkesı varsa yapmam :S opda da bile vermek için nekadar düşünmüştüm..
tarxhn
Üye
saolun denedim oldu
ZaZuM
Üye
n97 de olmadi
Andrey.
Üye
Ben Denedim güzel calısıyor eline saglık ..
Ha siteye imei vermişim ha telefoncuya . telefoncu da yabancı . sitede yabancı . Ters bişi olacagı warsa telefoncu da yapar . hiç degilse Telefoncuya 10 TL bayılmam
qarabasan
Üye
daha önce denemiştim çok güzel ama şimdi saayfa açılmıyor
malics
Üye
lütfen linki açarmısınız
matador_paco
Üye
ARKADAŞLAR BENİM NOKİA 6600i TELEFONUM VAR VE GÜVENLİK KODUNU BULAMADIM DİYE TAMDA VAZGEÇMİŞKEN ŞANS ESERİ BAŞARDIM. AŞAĞIDA VERMİŞ OLDUĞUM SİTEYE GİREREK İMEİ KODUMU YAZDIM VE ÇIKAN SECURITY MASTERCODE NUMARASINI TELEFONUMA GİRDİM YİNE KOD HATASI VERDİ FAKAT ARDINDAN 12345 GİRDİM VE TELEFONUM AÇILDI. BAKIN SİTENİN VERDİĞİ KODU YAZMAMA RAĞMEN HATA VERDİ FAKAT ALDANMAYIN VE ARDINDAN 12345 KODU GİRİN TELEFON AÇILACAKTIR. İNŞALLAH YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR, KOLAY GELSİN...
SİTE ADRESİ:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
somurtukk
Üye
teskkürler
mustafa-16
Üye
arkadaşlar aynı sorun bende vardı nokia n95 8gb format attım düzeldi sizde format atın telefonunuz sıfırdan kuruluyor ve olay çözülüyor