macline Üye yaa çok işime yaradı Teşekkürler. Kendi telimde yapmadım ama arkadaşların tellerini açtım paralarını aldım Nıhahahhaha
yaa çok işime yaradı Teşekkürler. Kendi telimde yapmadım ama arkadaşların tellerini açtım paralarını aldım Nıhahahhaha
tonituna43 Üye arkadaşlar cep telefonunun kilit kodunu unuttum bana yardımcı olurmusunuz --------------- Ekleme --------------- bu programı bende denedim olmuyor
arkadaşlar cep telefonunun kilit kodunu unuttum bana yardımcı olurmusunuz --------------- Ekleme --------------- bu programı bende denedim olmuyor
nacred1 Üye merhaba benım telefonun guvenlık kılıdınden dolayı kullanılamaz halde ancak gelen aramayı kabul edebılıyorum yazılım atacagım ama kabloyu takdıgımda pc suıt modunu secdırmıyor ne yapabılırım
merhaba benım telefonun guvenlık kılıdınden dolayı kullanılamaz halde ancak gelen aramayı kabul edebılıyorum yazılım atacagım ama kabloyu takdıgımda pc suıt modunu secdırmıyor ne yapabılırım
sarya Üye Nokia n70 Calculator If some help for my Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yardım istiyorum kaç program dendiysem kodları almadı teşekkur ereriz
Nokia n70 Calculator If some help for my Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yardım istiyorum kaç program dendiysem kodları almadı teşekkur ereriz