ademvehavva Üye öncelikle paylaşım için teşekkürler ama bu site çalışmıyor bu nedenle arkadaşlar boşuna uğraşmayın
judelav Üye burda her türlü model kırılıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olması gerek bi deneyin ben bir kaç model de başarılı oldum lg mesela oldu.
burda her türlü model kırılıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olması gerek bi deneyin ben bir kaç model de başarılı oldum lg mesela oldu.
wuc Üye bence bu fasafiso gerceklik yanı oldugunu sanmıyorum diger nokia telime denedim olmadı. bence ime calmak icin iyi bi yöntem Negative de zaten edit yapmıs konunun altına dikkatli olnması lazım
bence bu fasafiso gerceklik yanı oldugunu sanmıyorum diger nokia telime denedim olmadı. bence ime calmak icin iyi bi yöntem Negative de zaten edit yapmıs konunun altına dikkatli olnması lazım
esra_82 Üye Ya Bende 1600 Var 2, Telefon Olarak Ama Guvenlik Kodunu Hatırlamıyorum.verılen Adrese ımei Mi Falan Yazdım Ama Olmadı Yardımcı Olurmusunuz.tşk
Ya Bende 1600 Var 2, Telefon Olarak Ama Guvenlik Kodunu Hatırlamıyorum.verılen Adrese ımei Mi Falan Yazdım Ama Olmadı Yardımcı Olurmusunuz.tşk