Güvenlik Kodu Kırmak!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mamy_gs

mamy_gs

Üye
    Konu Sahibi
Güvenlik Kodu Kırmak!!!

bu adrese girin. imei nizi yazın. çıkan kod sizin gizli güvenlik kodunuz. o kod ile güvenlik kodunuzu değiştirebilirsiniz.

(imei kodunuzu *#06# yaparak öğreniniz)

Not: Telefoncular bunun için 15 YTL alıyorlar hadi yine iyisiniz

bu arada 6210 gibi bazı telefonlarda güvenlik kodunu 10 kere falan yanlış girdiğiniz zaman ömrünüz boyunca doğru kodu kabul etmez. 6210 gibi telefonların güvenlik kodu sıfırlaması pc den yapılmakta. Onu da telefoncular yapıyor. Ama bir iki defa yanlış girmişseniz ve kodu unuttuysanız bu siteyi kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: batmanlee7272

BRK DDN

Üye
Abi benim telefon kapalı ve kilit kodunu unuttum nasıl açabilirim bi yardım edin lütfen

mamy_gs

mamy_gs

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Bataryasının Altında Serı(IMEI) Nosu Yazar Ordan Öğrenebilirsin...

FOREVERX

Üye
güvenmediğiniz sitelere imei nizi yazmayın sakın kaçak çalıntı telefonlara imei nizi klonlarlar sizin telefonda telef olur sonra benden söylemesi

• Beğen
Tepkiler: marxfreud ve crazy_dex12
mamy_gs

mamy_gs

Üye
    Konu Sahibi
güvenmediğiniz sitelere imei nizi yazmayın sakın kaçak çalıntı telefonlara imei nizi klonlarlar sizin telefonda telef olur sonra benden söylemesi
Evet Arkaşım Doğru Söylüyo Ben Demeyi Unuttum.Ama Benim Verdiğim Site Gayet Güvenilir

carnewam21

carnewam21

Üye
bazı telefonların kilidini çözemiyor..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler

yavuz_celiker

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin benim telefon nokıa 7610 kilit kodunu bilmiyorum telefonu yeni aldım bana biri yardım etsin 7610 kilit kodu kırılırmıı yardım edinnnnnn MSN:[email protected] bilen eklesin

kübüşş

Üye
arkadaşlar bnm eski bi sıemens cx70 var ve kitlendi açamıom yardımcı olun nolurrrrrrrr
:(:bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olabilecek varsa msnimi de veririm nolurrrrr

qece.qosLum

Üye
yaaa bnm telefonum Lg kp105 imeı de girdim ama kiliti kıramadım telimi açamıorum lütfen yardm edinnnn :(

Laz¥

Laz¥

Üye
6500 da ise yararmı

LeBİB

LeBİB

Üye
selam arkadaşlar benım telefonum samsung gt-s 5603 güvenlık kodunu unuttum :( burdaki işlemi yaptım ama verdiği rakam fazla biri bana yardım ederse çok sevinirim..acillllllll :(

m3510beat

Üye
verdiğniz siteye giremiyorummm :/ yardımm lütfen

Afşın

Afşın

Üye
teşekkürler faydalı bilgi

hastii

Üye
şuan milletın ımeı Numarasını Yazdıgınız yerden sorumlu deilmısnız sız Maxsicep olarak?

fondip003

Üye
kardeşim verilen kod hatalı ayrıca nokia 6070 imeilini yazdım şifre hatalı ve telefonum klonlandı imeiyi çalıyolar dikkat edin

casannova

casannova

Üye
Arkadaşlar bu site sadece eski telefonlarda işe yarıyor 3310 fln en fazla 6600 a kadar yarar sonrasını bu siteden açamazsınız..

cafer14

Üye
katılıyorum sadece eski telefonlar için yarar oı site

stainless steel

stainless steel

Üye
teşekkürler

MetQ7

MetQ7

Üye
Benim işime yaramaz ama bilgi için saol