Güvenlik kodu kırıcı lazım..yardım lütfennnn:'(

Sponsorlu Bağlantılar

rapstar_orhun

Üye
    Konu Sahibi
Güvenlik kodu kırıcı lazım..yardım lütfennnn:'(
yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnn:'( bana güvenlik kodu kırıcı lazım

barabelli

barabelli

Üye
ya kardeş arastırsana sıtemızın ıcınde arama yapsana bu konunun acıklaması ve yardımı yanı panzehrı var bulursun bız mı bulup koyalım onune armut piş agzıma düş olmaz sıte ıcı arama yap

rapstar_orhun

Üye
    Konu Sahibi
Aradim Bulamadim Ve Yardimm İstedİm
'

nikilis

Üye

myege

Üye
Master_Unlock kardesim cok guzel bir program kesinlikle ise yariyor ama ancak nokilar icindir !

Hatta Sana Linkte Vereyim Daha Saglikli Olsun !

,

sis. Dosyasini Cep Telefonuza Atin Yeterli !

han21

Üye
Sis dosyasını tel.'e atınca şifre tekrar 12345 mi oluyor?:utan

targa911

Üye
sis dosyasını atıyorsun telefona programı çalıştıryorsun 30 sn içinde kodu buluo bulduğu kod senin hatırlayamadığın kod oluyor

targa911

Üye
arama yerine unlock me yaz çıkan programı indir ii bişi

kurt bey

kurt bey

Üye
konunun açıldığı tarih: 27/07/2006:?sl?k

safakk

safakk

Üye
hort:ehe

ilker43

Üye
kardeş dediğni yerden indirdim ama nasıl olcak güvenli kodunu nasıl kırcaz bu çıkan kodu güvenlik kodu olarak yazıom ama işe yaramıo bana bi yardımcı ol çook acill

ALPARS™

ALPARS™

Üye
proğram veya dosya gerekmedende kırılıyor.

okanyilmaz68

Üye
ya kardeş arastırsana sıtemızın ıcınde arama yapsana bu konunun acıklaması ve yardımı yanı panzehrı var bulursun bız mı bulup koyalım onune armut piş agzıma düş olmaz sıte ıcı arama yap
yaaa..bu ne saygısız bir yaklaşımdır Allah aşkına ..! yok kardeşim..yok armut piş ağzıma düş...ne biçim laflar bunlar yaa..! senin yazdıklarını denetleyen bir moderatör ya da admin yok mu..Yoksa o koltuğa seni mi oturttular..Ayıp..! ayıp..! önce mütevazi olucaksın...efendi olacaksın...Öyle çok biliyom da çok tepelerdeyim diye insanlara tepeden bakmayacaksın..Adam site içi arama yapacak kadar konuyu iyi bilse "restore " yapması gerektiğini de bilir..Bilmiyor..soruyor..öğrenmeye çalışıyor...Terslemenin ve tahkir etmenin gereği yok sayın onbaşı..!

agresifim9666

Üye
Dosya bozuk dio biladerim

@C@R

Üye
dfu moduna al itues a bağla restore yap günanlik kodu kalkar

Hasan

Üye
Hort :ehe

Üst Alt