Güvenlik Kilidimi Unuttum ! Ustalar bir bakin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliduzgun80

Üye
    Konu Sahibi
Güvenlik Kilidimi Unuttum ! Ustalar bir bakin
Merhaba Arkadaslar N95 8Gb Telefonum Var.Güvenlik kilidimi unuttum ve telefonu açar açmaz gûvenlik kilidini istiyor yardim edermisiniz. Telefoncuya felan götürün demeyin lûtfen kendim yapmaliyim .s

aliduzgun80

Üye
    Konu Sahibi
guncel kimse yokmu yardim edecek .

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
aklıma bi tek flashlamak geliyo ama belki başka çözümü vardır.

gurkanbaris

gurkanbaris

Üye
Nemesis Service Suite Programıyla yapiliyor ben bu programla buldum şuan telden baglanıyorum foruma yoksa link atardım forumda ayrıntılı anlatımı mevcut

gurkanbaris

gurkanbaris

Üye
rica ederim

• Beğen
Tepkiler: aliduzgun80
abuzer02

abuzer02

Üye
Kardeş hard format atmayı bi dene hard formattan sonra güvenlik kodu 12345 oluyor.
Hard formatı şöyle yapacaksın telefonunun hafızasını hafıza kartına kopyala daha sonra telefonunu kapat sim kartını ve hafıza kartını telefonundan çıkar.

Telefon kapalı iken aynı anda * 3 yes yani (arama tuşu) ve telefonu açma kapama tuşlarına aynı anda bas telefon açılsada sen o dediğim tuşlara basılı tutmaya devam et 5 - 10 saniye bekle daha sonra yerel saati isterse ülkeyi isterse ve de dili ingilizce olmuşsa tamamdır. Ayarları yaptıktan sonra sim kartını tak ve telefonunu aç dili otomatikmen Türkçe olacaktır diğer ayarlarınıda yapabilirsin hadi kolay gelsin.

aliduzgun80

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş hard format atmayı bi dene hard formattan sonra güvenlik kodu 12345 oluyor.
Hard formatı şöyle yapacaksın telefonunun hafızasını hafıza kartına kopyala daha sonra telefonunu kapat sim kartını ve hafıza kartını telefonundan çıkar.

Telefon kapalı iken aynı anda * 3 yes yani (arama tuşu) ve telefonu açma kapama tuşlarına aynı anda bas telefon açılsada sen o dediğim tuşlara basılı tutmaya devam et 5 - 10 saniye bekle daha sonra yerel saati isterse ülkeyi isterse ve de dili ingilizce olmuşsa tamamdır. Ayarları yaptıktan sonra sim kartını tak ve telefonunu aç dili otomatikmen Türkçe olacaktır diğer ayarlarınıda yapabilirsin hadi kolay gelsin.

Dedigini Yaptım Tel İngilizce Oldu Günvenlik Kilidi Yerine Lock Code Yazıyor. Ama Şifre 12345 olmadı

bayon

Üye
hard format atınca güvenlik kodunu değiştirmez master kodu felan var onu denedin mi hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt