Güvenli : Clash of clans 85.seviye bld 8 / savunmalar ve diğer birimler full / duvarlar mor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byman2

Üye
    Konu Sahibi
Güvenli : Clash of clans 85.seviye bld 8 / savunmalar ve diğer birimler full / duvarlar mor
HESAP SATILMIŞTIR.


Merhaba, öncelikle belirtmeliyim ki benim 3 hesabım var. Yan hesaplarımı satmamın nedeni hem pek oynayamamam hem de askere gitcek olmam. Döndüğümde de iş güç derken pek vaktim olmucak.

Aşağıda resimlerini görceğiniz köyü satıyorum.
Özetlemem gerekirse laboratuarda şu an kara iksir askerleri ve goblin, balon dışında gelişecek bir şey kalmadı. (öfke büyüsü yükselmektedir.)
Savunmalar, madenler ve toplayıcılar, kışlalar gibi birimler son seviyededir.
Barbar kral 8.seviyededir.Büyük ihtimal 9a vericem görüldüğü gibi kara iksir birikiyor.
Birkaç tane pembe duvar dışında hepsi mordur. (7.seviye)
"İsim değiştirme hakkı vardır.
"Gmail değiştirme hakkı vardır ve her türlü bilgiyi vericem.Destek ekibi ile iletişim kurup değiştirdiğiniz takdirde tamamen size ait olacak."
Köy aktif olarak kullanılmıştır. Gördüğünüz gibi "540 savaş yıldızı" vardır.
Kristal lig (250 taş) Usta lig (1000 taş) Şampiyon lig (2000 taş) gibi görevler duruyor.

Uğraşsam birkaç gün içinde her şeyi fullerim.Fakat satın alacak arkadaşın da uğraşabilceği bir şeyler olması amacıyla pek ilgilenmiyorum köyle.
Resimde gördüğünüz klan sahibi benim.Hesap da yardımcı lider haliyle. Ziyaret edip canlı olarak bakabilirsiniz.

Temel bilgileri vermeye çalıştım atladığım bir şey varsa affola. Gelelim satış hakkındaki bilgilere.

Öncelikle nasıl güvenebilirsiniz? Açıkçası bu güveni sözlerle verebilir miyiz bilemiyorum. Bu tür oyunlarda dolandırıcı ve 3 5 kuruşa tamah eden bir sürü insan var. Daha önce ben de dolandırıldım iyi bilirim. Ben size istediğiniz her türlü bilgiyi verebilirim.Telefondan görüşme veya whatsapp yolu ile mesajlaşma da yapabiliriz.(bazı saatler yoğun olduğumdan görüşme yapamıyorum). Ve belirtmeliyim ki önce köyü ver sonra parayı yatırıyım gibi mesajlar yazmayın. Eğer hesaptan gönderirseniz siz yatırdığınız parayı geri alabilirsiniz ama emek gitti mi dönüşü yok. Çok şükür ki haramda gözüm yoktur.Sadece kendim için konuşmuyorum, dolandırıcı arkadaşlar da okuyorsa bu yazımı unutmayın ki " kul hakkının affı yoktur. "Haram para ne size ne de evinize bereket getirir. Getirmediği gibi götürür. Yapmayın onu.

Belirtmek isterim ki emeğin pazarlığı olmaz görüşündeyim. Köy için 120 TL fiyat biçtim. Az mı çok mu bilemem. Fakat emeğin karşılığı ucuz değildir.
Ücreti PTT veya Ziraat Bankası hesabı ile bana havale yoluyla gönderebilirsiniz.Ben İzmir'liyim fakat Kütahya'da öğrencilik yapıyorum şu an.Eğer Kütahya'daysanız yüz yüze de işlemi gerçekleştirebiliriz.

Son olarak sizden ricam lütfen ciddi olarak almayı düşünen arkadaşlar benimle iletişim kursun. Tabi ki sorularınızı seve seve cevaplıcam.

İşte durum budur arkadaşlar. Telefon numaramı ve mail adresimi aşağıda vericem istediğiniz soruları mail, mesaj veya özel mesaj yoluyla belirtebilirsiniz.
Şimdiden satın alacak arkadaşa hayırlı uğurlu olsun.

Telefon : 0 538 206 02 53
Mail : [email protected]

Resimler :







 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt