Guvenilir apk siteleri verebilir misiniz ?

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
Guvenilir apk siteleri verebilir misiniz ?
Merhaba androidde yeniyim bazi uygulamalari internetten indiriyorum.ama guvenemiyorum her siteye bilindik olan ve guvenilir apk sitelerini yazar misiniz ?

Tepkiler: Silinen Üye 2619136
uygulamaların %99'u çalışıyor ve hiçbirinde virüs falan yok

Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve yokmu_varmı
Maxicep.com

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
cok saolun beyler harbiden adamsiniz yaa hemen cevap verdiniz.ben aslinda bakmistim o siteye begenmistim de guvenilir mi bilmiyodum.cok saolun

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
baska var mi bildiginiz bazi uygulamalari bulamayabiliyorum.

Kendi market i

Black market var ücretli tüm pro lar var orda

Ücretsiz bi şekilde

İstersen cool market var

Aptoide 2.61 veriyonunu indir.son versiyonu indirme çalışmıyor.ondada tüm prolar var.

Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve yokmu_varmı

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
yokmu_varmi kusura bakma yanlis anladim ama black markt root istiyo galiba.bende root yok.

- - - Eklendi - - -

blackmart i yukledim harika bisey.cok ozur dilerim gayet gerekliymissin ben orda seni yasadisi kullanma parayla al diyen tiplerden zannettim kusura bakma

Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve hamzadon99

PriZm

Üye
Blackmart-Aptoide gibi client uygulamaları fazlasıyla iş görüyor.

ama..

Maxicep'ten iyisi varmı?

Tepkiler: snapdroid, Silinen Üye 2619136, köprülü ve 4 diğerleri
Şu sıralar yükselişte olan en iyi apk paylaşım sitesi bu siteden hem hileli oyun hem de full uygulamarı bulabilirsin. Uygulaması da var bildirim geliyor. hem de sohbet kutusu koymuşlar isteğiniz olursa söyleyebiliyorsunuz

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Ben genelde playstore alternatifi olarak apkpure adlı uygulamayı kullanıyorum. Hileli oyun dersen onun için türlü siteler var. Google'ye'ye apk mod yazdığın zaman ilk sıralarda gelenler denenebilir.

R.BEDRAN

Üye
maxicep.com :-) :-) :-) :-)

6 yılda belki iPhone a geçmiştir.

Arsfid

Üye
Şüphesiz ApkMirror. Hem orjinal hemde güvenilir.

Apk larda virus olmayabilir ama google play dışındaki market uygulamalarında virus harici script gömebiliyorlar. virus programlarının bu scriptleri yakalaması zor. bana kalırsa google play dışında hiç bir siteye güvenmeyin

Tepkiler: Arsfid

Arsfid

Üye
ApkMirror da böyle birşey yok çünkü firmaların izniyle yayınlıyor bütün dev markaların sistem uygulamaları bile ApkMirror da mevcut.