Güven Nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Güven Nedir ?

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Güven Nedir ?

Size göre Güven Hangi Anlamı Taşıyor ?

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez, Lina_TR ve PCKopaT™

Pure Life

Pure Life

Üye
benim için bundan sonra zor kazanılabilen bir duygu

arslansem

arslansem

Üye
Kaybedildiğinde asla eskisi gibi olmayan

D3N1Z

D3N1Z

Üye
bungee jumping'deki halat gibidir kendini boşluğa atarsin ama seni haytta tutacak olan şeye bagli olarak o ucurumdan atlarsin o halat guvendir işte

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kimseye güvenemedigim için ne demek olduğunu bilmiyorum ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Güven = Vildan'la Adem'in koşulsuz inançları ;)

Ondan başka hiçbirşeye koşulsuz güvenmem. Daha doğrusu hiçbir şekilde güvenmem. Babam bile olsa...

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ben herkese güveniyorum ya :(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Şimdi burda güvenin çok tanımı yapılır ,bence güven o anki duruma göre değişir, ama temel olarak güven , birisine kendinmiş gibi bağlanmaktır, bir nevi sevmektir, musallat filmini ben şahsen buna örnek olarak gösteriyorum:)

Berlin Boleyn

güven=inanmaktır
inanmak=bağlanmaktır
bağlanmak=sadakattir
sadakat=erdemdir

hayatta güvenebileceğin kimse yoktur.ama güvenemezsen hayatındada kimse olamaz.
oyüzden herkese inanıyomuş gibi yapıcaksın ama heran sırtından vurulacakmışsın gibide yaşıycaksın.buzaman zarfında sınavı geçenler zaten senin dostun,akadaşın,sevgilin eşin oluyorlar.

güven çok derin bi konu saatlerce bunun üzerine konuşulur.ben kısaca kendi düşündüklerimi yazdım.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Berlin e katılıyorum ... En yakın arkadaşım ,kardeşim dediğim sattı beni ... Aynı gün sevgilim de sattı ... Deliye döndüm ... Şu an hepsiyle aynı sınıftayim ... Ne yapayım şimdi ben ... Her gün nefret duygularım kabarır ... Of of ...

Berlin Boleyn

önce biz bu soruyu kendimize sorucaz ben kendime güveniyormuyum.
herkes seni bilir ama sen kendini biliyormusun önemli olan o.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
güven: aynı kalbi taşıyan iki kişinin, aralarındaki 500km mesafeye aldırmadan, sanki yanyanaymış gibi yaşamaları, nefesini bile başkasından sakınmaları, bugünde seni severek uyuyorum dedidiğinde o na inanmak, ve gözünü kapattığında senin için çılgına döndüğünü,seni deli gibi özlediğini söyleyen birine inanmak, seni öylesine özlediğini hissetmektir. işte bu güvendir.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Keşke hepsi seçeneği de olsaydı..

Cynical

Cynical

Üye
Güven, günlük güneşlik bir sabah sırf meteoroloji öğleden sonra yağmur yağacak dediği için evden çıkarken yanına şemsiye almaktır.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız Çok Güzel.
Teşekkürler.

aLone

aLone

Üye
bence zor kazanlılıp çabuk kaybedilen ve bu zamanda birine güvenmek çok zor

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Evett Oo Kişidee Arkandan Atıp Tutarsa ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Olmayan bir şeydir :)
Bende yok en azından :ehe

Hiç kimseye güvenmem! Ama ne hikmetse herkes bana güvenir :)

İnsanoğlu değişen şartlar karşısında vicdanını rahatlatacak sebepleri bulmak konusunda çok başarılı. Ben şu hareketi yaptım ama şu yüzden yaptım şeklindeki vicdan rahatlatmasını çok kolay yapabiliyor.
O yüzden bir insana güvenip de onun vicdanına kalmayı hiç sevmem.
Kişinin güvenimi sarsması halinde zarar görmeyecek kadar güvenmeyi tercih ederim o yüzden. Güveniyormuş gibi yapmak diyelim biz buna :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Güven bir dershanedir.

Salihyet

Salihyet

Üye
Diğer ( Belirtiniz ) ? : "Hiç Düşünmeden Sırtını Dönebilmek . . . İkili İlişkilerin Olmazsa Olmazı ! İç Huzurun Anahtarı . . Çok Zor Kazanılan Ama Bir O Kadar Kolay Kaybedilen. Kaybedildiğinde Asla Eskisi Gibi Olmayan !Hayal Kırıklığının Ön Koşulu . . ." Güven duygusunda hepsinden biraz vardır :) Ama en esaslı düşünce; " Güven ders almanın bir yoludur, her kişi bir kere güvensizlikle tanışır ve bundan bir şeyler çıkarmalıdır "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt