Guti'yi kaybettik bari Q7'yi kaybetmeyelim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guti'yi kaybettik bari Q7'yi kaybetmeyelim
Guti Hernandez. İmza töreninde tıpkı Quaresma gibi stadı dolduran hatta bu sene içeride oynadığımız çoğu maçta stada gelen taraftardan bile daha çok kişinin imza törenine geldiği büyük bir isim...

Küstürüldü, yıldırıldı, sahip çıkılmadı, medya önüne atıldı ve şu an Beşiktaş'ımızdan kopması an meselesi.

Ricardo Quaresma, bir futbol virtiözü, ismi bile insanları heyecanlandırmaya yeterken bir anda taraftar aleyhine döndü. Hatta oyuncuyla saha içindeyken birebir diyaloğa girenler oldu. Oysa ki şu an Beşiktaş'ın en değerli oyuncusu, oyun disiplini sınırlı olmasına rağmen bir anda skoru değiştirecek bir isim...

Ancak o da Guti'nin akıbetine uğramak üzere.

Bir kaç gün önce başkanımız Yıldırım Demirören katıldığı bir televizyon programında Quaresma ile bir taraftar arasında geçen diyalog ile ilgili taraftara hak vermiş ve bir anlamda Quaresma'yı taraftarın önüne alınacak kötü sonuçlarda atmıştı. Gençlerbirliği maçının devamında olanlar malum.

Bugün de Sayın Divan Başkanımız Yalçın Karadeniz'in Anadolu Ajansı'na verdiği açıklamayı okuyunca şaşırmamak ve kızmamak elde değil. Taratfarın en büyük görevi sahada ismi ne olursa olsun her Beşiktaşlı oyuncuyu motive etmek ve formaya da oyuncuya da sahip çıkmak iken "taraftar destek vermesin" demek nasıl bir futbol ve Beşiktaşlılık öngörüsüdür?

Tam tersine Beşiktaş taraftarı havaalanında ve stadyumunda oyuncularına köstek olmak onların morallerini bozmak yerine destek olmalıdır.

Yönetim veya Divan Başkanı bunları anlamasa da Beşiktaş taraftarı, elindeki en büyük değerlerine tarihinde hiç olmadığı kadar destek çıkmalıdır.

Guti'yi kaybettik bari Q7'yi kaybetmeyelim.

Acilen sağduyu ve bitmeyen destek.

Eray Emin Aydemir

twitter:
 


lunatics26

lunatics26

Üye
Q7 beşiktaş için gerçekten önemli bir oyuncu bence. gereken desteği sağlayalım
 
delrico

delrico

Emekli Yönetici
guti gitmedi kuzen yarın antrenmanlara çıkıcak galatasaray derbisinde oynamak istiyomuş:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt