Guti hernandez için büyük gün cuma!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guti hernandez için büyük gün cuma!!!

Beşiktaş´tan ayrılması gündeme gelen Guti´nin durumu cuma günü netlik kazanacak. Beşiktaşlı yöneticilerle görüşen İspanyol futbolcu cuma günü, yanında menajeri ve avukatıyla birlikte İstanbul´a gelip siyah beyazlı kulüple son kez masaya oturacak.

Beşiktaş´ta kalmaktan yana olduğunu her fırsatta dile getiren Guti´nin, İspanya tatilinden döndükten sonra normal antrenman prosedürüne uyarak tesislere gideceği fakat antrenmana çıkmadan önce yönetimle konuşacağı bildirildi.

Özel hayatına dikkat etmemesi nedeniyle kadrodışı bırakılan yıldız oyuncunun avukatının da bu görüşmede yeralacağı belirtilirken, parasal konularda anlaşılması halinde sözleşmenin feshedileceği belirtildi.

Aksi durumda ise Guti´nin antrenmanlara katılarak Beşiktaş´taki kariyerine devam edebileceği öğrenildi.

Beşiktaş´tan kavgalı bir şekilde ayrılmak istemeyen İspanyol futbolcunun, yönetimle yapacağı görüşmede ileriye dönük alacaklarından vazgeçmesi beklenirken, yönetimin de Guti´nin daha önce hak ettiği paranın tamamını bir seferde ödeyeceği bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Lig TV´de katıldığı Futbol Gündemi´nde Guti ile ilgili fikirlerini açıklamış ve İspanyol futbolcunun iyi izler bırakarak ayrılması gerektiğini ifade etmişti.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında Kayserispor ile oynanan maçta sakatlanan Rüştü´nün bayramda izin yapmayarak, tedavi ve kuvvet çalışması yaptığı öğrenildi. Rüştü´nün, teknik direktör Carlos Carvalhal´in görev vermesi halinde Galatasaray derbisinde forma giyebileceği bildirildi.

Beşiktaş´ta geleneksel bayramlaşma töreni ise Akaretler´deki kulüp binasında gerçekleşti.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şu guti yi kazanın ... Guti kaliteli bir oyuncu .
 
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen dostum gutiyi kazanmamız lazım daha onun öldürücü paslarına ihtiyacımız var:pro:
 
haltie

haltie

Üye
Gutinin yaşı ortada.Bence onun karar vermesi lazım.Beşiktaş camia olarak ona destek olabilecek dünyadaki yegane kulüplerden.Futbolcusunu döven taraftarlar var.Beşiktaş şanstır onun için değerlendirirse tabi.Şu da bir gerçek beşiktaş guti transferini yaparken biraz reklam peşindeydi.Bunu da başardı futbolcu ilk yılında iyide bir performans sergiledi.parasını kat kat çıkardı.Her zaman beşiktaş taraftarının sevdiği bir oyuncu olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

delrico
Cevap
12
Görüntüleme
674
' KalendeR '
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
522
delrico
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
290
Kingmortall


Üst Alt