GuitaristBoy
Üye
-
Konu Sahibi
-
kur ne sakınca varGitaristler grubumu kursam ne
tabi ben skype dan öğrettikten sonra çaldı hep valla gereksiz mesajlardan 1 ay yedikHelal olsun kuzeninede sanadaBende kuzenime bası öğretmeye başlamıştım bir slap'i falan tam oturtsun bende videolarını paylaşırım Bende şu sıralar Kontrbass'a merak sardım yakın zamanda başlayabilirim
Birde banın açılmış yeni görüyorum.Şafak saya saya bi hal oldum gereksiz mesajdan 1 ay ban mı yenilirmiş
Gitaristler grubumu kursam ne
bu dünya haksızlıklala dolu keşke bu haksızlıkları önliyebilecek imkanım olsaydı bide ben öğrettiğim çocuğa büyük emeğim var ve hakkını veriyorçok az izlenmiş üzüldüm hande yener gibi sesinde meymenet olmayan insanlar 10 milyon izlenir emek harcanılan içinde sanat olan şeyler 1 milyonu zor bulur
aynenOnu bunu bırakta kuzeninin annesi neden youtube hesabı açmasına izin vermemiş anlayamadım
aynen
belki internetteki cinsel içerikli videoların hepsi orda falan sanıyordur anne sonuçta nerden bilsin üye olunmadanda videoların gözüktüğünü
çocuk aştı onları hatta google chrome da gizli moddan girio
Kimbilir belkide.Cinsel içerikli video izleyen adam hertürlü izler ki youtube'da bu tarz videolar pek yok olanlardanda hayır gelmez zatenAyrıca kuzenin ne söz dinler bi çocukmuş ben küçükken koyulan bütün kuralları gizlice çiğner birde yakalanmamak için yakalandıktan sonra için falan alternatif planlar kurardım.Ne psikopat çocukmuşum
Sen öyle san
Cinsel içerikli video izleyen adam hertürlü izler ki youtube'da bu tarz videolar pek yok olanlardanda hayır gelmez zaten
Sen öyle sanGeçen önerilen videolardan ilerleye ilerleye denk geldi bir tane Bildiğin siteden alınma
üye kartın benimki gibi olmuş
Biz zamanında 720p (O zamanlar daha yeni çıkmıştı bu çözünürlüklüler) fulleri izlemek için fıldır fıldır premium üyelik arardık.Youtube'da neymiş
üye kartın benimki gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?