Gurur duyuyorum!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Gurur duyuyorum!!
Teyzem kuzenime youtube hesabı açma izni vermemişti. Bende ona kendiminkini kullan dedim. Benden 9 yaş küçük olan kuzenime gitar öğretmiştim. Çok güzel çalmaya başlamış. Numune olarak:

daha falzası için:

subscribe eder ve videoları beğenirseniz sevinirim

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Helal olsun kuzeninede sanada :ehe Bende kuzenime bası öğretmeye başlamıştım bir slap'i falan tam oturtsun bende videolarını paylaşırım :kıskıs: Bende şu sıralar Kontrbass'a merak sardım yakın zamanda başlayabilirim :hmmm

Birde banın açılmış yeni görüyorum.Şafak saya saya bi hal oldum gereksiz mesajdan 1 ay ban mı yenilirmiş :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Gitaristler grubumu kursam ne :hmmm

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Gitaristler grubumu kursam ne :hmmm
kur ne sakınca var

- - - Eklendi - - -

Helal olsun kuzeninede sanada :ehe Bende kuzenime bası öğretmeye başlamıştım bir slap'i falan tam oturtsun bende videolarını paylaşırım :kıskıs: Bende şu sıralar Kontrbass'a merak sardım yakın zamanda başlayabilirim :hmmm

Birde banın açılmış yeni görüyorum.Şafak saya saya bi hal oldum gereksiz mesajdan 1 ay ban mı yenilirmiş :d:
tabi ben skype dan öğrettikten sonra çaldı hep valla gereksiz mesajlardan 1 ay yedik

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
çok az izlenmiş üzüldüm hande yener gibi sesinde meymenet olmayan insanlar 10 milyon izlenir emek harcanılan içinde sanat olan şeyler 1 milyonu zor bulur

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:alkis

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
çok az izlenmiş üzüldüm hande yener gibi sesinde meymenet olmayan insanlar 10 milyon izlenir emek harcanılan içinde sanat olan şeyler 1 milyonu zor bulur
bu dünya haksızlıklala dolu keşke bu haksızlıkları önliyebilecek imkanım olsaydı bide ben öğrettiğim çocuğa büyük emeğim var ve hakkını veriyor

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Onu bunu bırakta kuzeninin annesi neden youtube hesabı açmasına izin vermemiş anlayamadım :hmmm

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Onu bunu bırakta kuzeninin annesi neden youtube hesabı açmasına izin vermemiş anlayamadım :hmmm
aynen
belki internetteki cinsel içerikli videoların hepsi orda falan sanıyordur anne sonuçta nerden bilsin üye olunmadanda videoların gözüktüğünü

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
aynen
belki internetteki cinsel içerikli videoların hepsi orda falan sanıyordur anne sonuçta nerden bilsin üye olunmadanda videoların gözüktüğünü

Kimbilir belkide.Cinsel içerikli video izleyen adam hertürlü izler ki youtube'da bu tarz videolar pek yok olanlardanda hayır gelmez zaten :naughty: Ayrıca kuzenin ne söz dinler bi çocukmuş ben küçükken koyulan bütün kuralları gizlice çiğner birde yakalanmamak için yakalandıktan sonra için falan alternatif planlar kurardım.Ne psikopat çocukmuşum :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

Kimbilir belkide.Cinsel içerikli video izleyen adam hertürlü izler ki youtube'da bu tarz videolar pek yok olanlardanda hayır gelmez zaten :naughty: Ayrıca kuzenin ne söz dinler bi çocukmuş ben küçükken koyulan bütün kuralları gizlice çiğner birde yakalanmamak için yakalandıktan sonra için falan alternatif planlar kurardım.Ne psikopat çocukmuşum :ehe
çocuk aştı onları hatta google chrome da gizli moddan girio

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

Revengeful

Emekli Yönetici

Cinsel içerikli video izleyen adam hertürlü izler ki youtube'da bu tarz videolar pek yok olanlardanda hayır gelmez zaten :naughty:
Sen öyle san :D Geçen önerilen videolardan ilerleye ilerleye denk geldi bir tane :d: Bildiğin siteden alınma :d:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Sen öyle san :D Geçen önerilen videolardan ilerleye ilerleye denk geldi bir tane :d: Bildiğin siteden alınma :d:

Biz zamanında 720p (O zamanlar daha yeni çıkmıştı bu çözünürlüklüler :ehe) fulleri izlemek için fıldır fıldır premium üyelik arardık.Youtube'da neymiş :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt