Gurovic ve Milojeviç İstanbul'da..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Gurovic ve Milojeviç İstanbul'da..
Galatasaray Cafe Crown'ın yabancı transferleri Milan Gurovic ile Dejan Milojeviç, resmi sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

18 Ağustos pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atmaları beklenen yıldız oyuncular, Türkiye'ye tüm kupaları kazanmak için geldiklerini söylediler.

Sarı-kırmızılı takımın menajeri Mert Uyguç, tarafından karşılanan iki Sırp oyuncu da Galatasaray Cafe Crown formasıyla birlikte güzel işlere imza atacaklarını söylediler.

Daha önce de istanbul'a geldiğini belirten Gurovic, "Burayı biliyorum, çok güzel bir şehir. O yüzden şu an burada çok olumlu hislerle konuşuyorum. Galatasaray'ı izledim ve geçtiğimiz sezon Uleb Kupası'nda yarı final oynadığını, bu yıl daha yukarıyı hedeflediğini biliyorum. kendim ve takım arkadaşlarım üzerinde baskı yaratmak istemiyorum, ama taraftarla birlikte şampiyonluğu kutlayabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Başarılı olmak için İstanbul'a geldiklerinin altını çizen Milojevic, "Gurovic ile burada çok güzel işler yapacağız. gelmeden önce Drobnjak ve Skepanoviç ile konuştum ve çok olumlu şeyler duydum. En ufak bir olumsuzluk yaşayacağımızı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

İki oyuncu sarı kırmızılı taraftardan övgüyle söz ederken, Dejan Milojevic, Fenerbahçe derbilerinin önemini bildiklerinin de altını çizdi.

Derbilerin önemini bildiklerini dile getiren Milojevic, "Partizan'da forma giydiğim için derbilerin önemini biliyorum. Bu yüzden Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini de tahmin edebiliyorum. ama taraftar bizimle olduuğu sürece Fenerbahçe dahil herkesi yenebileceğimize inanıyorum" dedi.

Gurovic ve Milojevic'in 18 Ağustos pazartesi günü Mecidiyeköy'deki futbol aş binası önünde kendilerini sarı kırmızılı kulübe bağlayacak resmi sözleşmeye basın önünde imza atacaklar.
 


Dwyane_Wade

Üye
iyi transferler...milan gurovic'i hatırlıyorum...2001 avrupa şampiyonasında sırbistan eski adıyla yugoslavya'nın oyuncusuydu...
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
bazı spor sitelerinde yapılan anketlere göre(aynı zamanda bana göre de) galatasaray cafe crown bu sene en iyi transferleri gerçekleştiren takım....bu oyuncularla geçen yıldan daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum...
 
qurbuz

qurbuz

Üye
hadi hayırlısı
 


Üst Alt