Günün Sözü...

Sponsorlu Bağlantılar

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Hayat senin alıştırma defterindir,
Sayfalarına hesaplarını yaptığın.
Oraya istersen gerçeği ifade edebildiğin halde,
Gerçek değildir.
Oraya saçmalıklar ya da yalanlar yazmakta,
Veya sayfalarını yırtmakta ÖZGÜRSÜN.

Richard Bach

--------------- Ekleme ---------------

Bana gül diyorlar neme güleyim, ağlamak şanıma düştü n'eyleyim.?
Elin gülü açmış al ile yeşil, şu benim güllerim soldu n'eyleyim.?

< Pir Sultan Abdal >

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi aşk ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla...

Küçük İskender

_dumanist_

_dumanist_

Üye
&#8220;Amerika ya kafa tutmak diktatörlükse, ben dünyanın en büyük diktatörüyüm...&#8221;

Fidel Castro.

mucosnn2

Üye
Sen Seni ÖzLeyenin ÖzLeminden HaberSiz Özlemle özLEnmektesin Sen varya Sen ÖzLemLerimin İçinde En Çok ÖzLenensin... qEnç sTajer

fethiye85703

fethiye85703

Üye
Nefrete sevgiden daha çok güvenirim,çünkü nefretin sahtesi olmaz. 08.10.2009 :oke:

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Üzgün hurma ağaçlarına benzer zaman, meyveleri ölü sezonda toplanan..

Yılmaz Erdoğan

fethiye85703

fethiye85703

Üye
Yalnızlığı yalnız bırakmak benim harcım değil

Berlin Boleyn

çocukluk naftalinde gizli hatıralar sarı benizli,kim kerizdi? belkide aklım bir denizdi ben içinde boğuldum...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Ölüyorum tanrım,
bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür biliyorum tanrım.
Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
fena değildir... Üstü kalsın...

Cemal Süreya

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Merakımız yüzünden cennetten atıldık, tembelliğimiz yüzünden de oraya geri dönemiyoruz.

Franz Kafka

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar 'a, ateş hırsızlarına, Ernesto "Çe" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya."
Kazım Koyuncu....

Berlin Boleyn

Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar 'a, ateş hırsızlarına, Ernesto "Çe" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya."
Kazım Koyuncu....

ellerine sağlık kardeşim çok güzel yazmışsın..

&#8220;Şüphesiz bir kısım adamlar vardır ki insanlara görünen işlerde cennet ehline yaraşan işler yaparlar Hâl bu ki onlar cehennem ehlidirler Ve yine insanlardan öyle kimseler vardır ki, insanlara görünen işlerde cehennem ehlinin yapacağı işleri yaparlar Hâl bu ki onlar cennet ehlindendir&#8221; (Buhari)

summerwine

summerwine

Üye
hiçbir şey kendiliğinden olmaz..aptallık bile..(;

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Rica ederim berlin sizinde elinize sağlık buraya anlamlı her söz yazanın gönlüne sağlık

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hayat, biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenlerdir.
John Lennon

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Üşüyorsun kısacık bir ömrün sığınağında, bir çay bile ısmarlamıyor hayat..

Yılmaz Odabaşı

Berlin Boleyn

DOSTLAR BENİ HATIRLASIN

Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın. Düğün olur bayram gelir Dostlar beni hatırlasın Can kafeste durmaz uçar Dünya bir han, konan göçer Ay dolanır yıllar geçer Dostlar beni hatırlasın Can bedenden ayrılacak Tütmez baca yanmaz ocak Selam olsun kucak kucak Dostlar beni hatırlasın Ne gelsemdi, ne giderdimGünden güne arttı derdimGarip kalır yerim yurdumDostlar beni hatırlasınAçar solar türlü çiçekKimler gülmüş kim gülecekMurat yalan ölüm gerçekDostlar beni hatırlasınGün ikindi akşam olur Gör ki başa neler gelir Veysel gider adı kalır Dostlar beni hatırlasın

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Önünden gelen bir mizraktan korunmak kolayir fakat arkadandan atılan bir mızraktan korunmazsın.

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Pek günün sözü olmayacak ama;

Alparslan Diyojen'e sorar:
-Hiç tarih okur musun?
Diyojen şaşırır:
-Hayır neden?
-Çünkü tarih okumayan ve tarihini bilmeyen bir milletin sonu senin gibi olur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt