Günün İddia Kuponu ' Kalender ' Referanslı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Günün İddia Kuponu ' Kalender ' Referanslı

Toplam Oran 19

526 - Türkiye - Slovakya

Tahmin: 1 h

Oran : 2.35

Açıklama : Yeni teknik direktörün hırsı ve azmiyle genç yeteneklerimizle birlikte Slovakya gibi vasatın altında bir takımı Bursa'ya gömmemiz olağan bir netice olacaktır.Aynı zamanda milli takımımızın bu işi ciddiye alıp yeni yönetimde farklı bir galibiyet çıkaracağını düşünüyorum.

503- Letonya - Kazakistan

Tahmin: 1

Oran : 1.80

Açıklama : Kazakistan takımını bilemem kaç üyemiz izleme şans yakalamıştır. Gerçekten çok amatörler. Letonya'nın bu maçı tarafsız sahada oynanan Antalya' da oldukça rahat kazanacağını düşünüyorum. Maç forumlarına bakarsanız iki takım arasında belli bir kalite farkını hissedersiniz. Her ne kadar Letonya da çok güçlü bir takım olmasa da bu maçı kazanacak güçte.

531 İtalya - Abd

Tahmin - 1

Oran : 1 40

Açıklama : Abd milli takımı iddia oyunlarında sürpriz seven tahmincilerin yüzlerinin güldüren bir takım. Öyle ki çok ters bir oyun stilleri var. Fakat yeni yönetimiyle mağlubiyet nedir bilmeyen İtalya milli takımı geçen sezonki formuyla birlikte takdire şayan. Durmak nedir bilmiyorlar. Avrupa maçları öncesi son hazırlık maçları olan bu maçı oldukça rahat kazanacaklar ve ciddiye alacaklardır. Ayrıca maç Genoa' da.

538 Polonya - Portekiz

Tahmin : 0

Oran 3.20

Açıklama :
Polonya milli takımı büyük rakiplere karşı oldukça dirençli bir futbol sergiliyorlar. Ve yeni stadlarında yapılacak bu ilk maç hazırlık maçı da olsa çok çok önemli. O yüzden Polon futbolcular bu maça Portekiz'den hayliyle daha da asılacaklardır. Portekiz ciddi anlamda büyük oyuncular barındıran bir takım ; ama bunu bir türlü milli takıma yansıtamadılar. Tıpkı Arjantin gibi. Bu maça aslında 1 tahmini belirtmek de isterim ; fakat Portekiz'in de burada mağlup olmayı yediremeyeceğini düşünüp 0 bahsinin ideal olduğunu düşünüyorum. Alternatif olarak alt tercihi de kullanılabilir.

Toplam Oran : 19

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kanka slovakyayı oldukça hafife almışsın ...
Avrupa nın çok iyi takımlarında oynayan oyuncuları vardı ...

Nitekim de ilkyarı bizi eze eze yendiler ilk yarı ...

0-2 Slovakya önde bitirdi ...

SHS

SHS

Üye
bide handikaplı 1 demişin usta:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Letonya 0-0 bitti ...
İtalya 0-1 mağlup şu an da dakika 60
Portekiz 0-0 dakika 60 ...!

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne kupon ama :ehe

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hafta sonu da ben ekleyeyim ...:ehe
Uzan bir aradan sonra . Millet para kazansın bari ...:D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
SHS

SHS

Üye
ekle abi bende oynarım belki :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye beni çok şaşırttı. Hafifa almak değil Ali, adamın ilk maçı bu ; hazırlık da olsa galibiyet alması lazımdı. Çok genç oyuncuları sürdü açıkçası, kadroyu başta görsem handikap falan diyemezdim:D Letonya maçını izledim. Çok gol kaçırdılar resmen şans. Abd zaten açıklamamda belirttim sürprizlerin takımı , ama maç Genoa' da olunca İtalya alır dedim ya hu:D Neyse gene en yüksek skoru bilmişim. Polonya Portekiz maçını:D
19 Oran nee beklersin:D Gelecek kuponda çok iddialıyım.. az oran bol para,:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gardaş yarın fotomaç falan alalım da , buluştuğumuz da bakarız ...:oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Tamam baba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt