günün fotosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
günün fotosu

swedeniz

swedeniz

Üye
Turkiyede en nefret ettigim kare budur ve ben bunun dahada kotusunu gordum :(

Quattro

Quattro

Üye
Altı şişhane üstü bilmemne derler ya aynen hatta bune perhiz bune lahana turşusu......:megafon:

Defrag

Defrag

Üye
Başkalarının kusurlarına bakacağınıza kendinizde kusur varmı onu düşünün.. tabi şuda var kıyafet özgürlük kusur sayılıyorsa...

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Başkalarının kusurlarına bakacağınıza kendinizde kusur varmı onu düşünün.. tabi şuda var kıyafet özgürlük kusur sayılıyorsa...

kardeş kıyafette özgürlük tamamda örtülü bi bayan için böle giyinmek gibi bi özgürlük söz konusu olmaz eğer böle giyinmek içinde geliyosa başını örtmeyecek eğer başını örtüyosa böle giyinmeyecek tesettüründe bi adabı var.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
henüz karar verememiş galiba :ah:

MagNum

MagNum

Üye
bencede daha karar verememiş :)

jöly

Üye
kardeş kıyafette özgürlük tamamda örtülü bi bayan için böle giyinmek gibi bi özgürlük söz konusu olmaz eğer böle giyinmek içinde geliyosa başını örtmeyecek eğer başını örtüyosa böle giyinmeyecek tesettüründe bi adabı var.

seninle aynı görüşteyim kurtoğlu :good:

delimakina

Üye
fotoğraf tamamen normal tartışmaya açık

günümüzde böyle giyinen fazla bir kesim var onlara saygılı olmalıyız bence kötü değil neden olması ki onlar böyle giyinince mutlu oluyorlarsa sorun yok

__Midas__

__Midas__

Üye
Delimakina ya katılıyorum ,insanlar kendilerini nasıl mutlu hissdiyorlarsa öyle giyinsinler,buna karışamayız ve karışmamalıyız,.

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Delimakina ya katılıyorum ,insanlar kendilerini nasıl mutlu hissdiyorlarsa öyle giyinsinler,buna karışamayız ve karışmamalıyız,.
peki bunu ve daha beterini yapan 1.dereceden akraban yada çok sevdiğin biri olursa aynı düşüncede olurmusun sen ve delimakinaya soruyorum

perfectlover

Üye
Arkadaşlar olayı örtünme ve tesettür tartışmasına getirmeyelim. Burada bana göre önemli olan kızın tesettürlü olması değil, içine kolsuz üzerine kollu bir body giymiş. Altına önce uzun sonra kısa bir etek giymiş. Yani uzun lafın kısası tabiri caizse "paçoz" bir görüntü oluşturmuş.

swedeniz

swedeniz

Üye
ya olay sudur ki ben bebek teydim istanbulda kizin biri tak turbanini cikardi altinda mini etek soke oldum :S boyleleri kendi kisiliklerini bulamamis insanlardir hepsi bu kadar aksini idda edenlerede bi lafim yok zaten aksini idda edende bana gore normal degildir.

perfectlover

Üye
Devir değişim devri. İnsanın dakikası dakikasına uymuyor swedeniz.

karides

Üye
Tesettürün amacı vücut hatlarının belli olmaması değil midir aynı zamanda?! Hatun kararsız kalmasının yanında, çekmiş badyleri, sermiş mameleki meydana! Tüm kıvrımları çıkmış ortaya. Bu ne yaman çelişki anne!? dedirtiyor adama.

tofy

Üye
katılıyorum çok kötü olmuş böyle :bilmem:

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Bir insan kapanacaksa önce zihnen kapanmalı. Böyle başını kapatıp bi taraflarını meydana çıkartmaya çalışmayacak... Mevlana ne güzel söylemiş arkadaş "Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol"

Defrag

Defrag

Üye
Isıtıp ısıtıp neden tekrar gündeme getiriyorsunuz? Sizlere ne ? Ve bunun hesabını o verecek Lafa bak başını kapatmış biryerlerlerini meydana çıkarmış...Dekolte ve mini etekli gördüğünüzde daha fazla açılsın diye bakıyorsunuz??? Bence bu başlık kilitlenmeli. İnsanlar özgürdür!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...