DarkredBlue61
Üye
Ben Combo Yaptım Hem Espiri Hem Günün Şeysinden Ne Anlarsın Sen Hıhacaba alan veya uzun uzun izleyen var mıdır o reklamı.
günün esprisi değil günü resmi burası
Gözüne gözlük tak bir dahakine, Türk ve Atatürk düşmanları pek seviniyorarapça yazıları görünce orasının türkiye olduğunu anladım.
Burası Kesin Ankara Sitelerin Yukarısıdırarapça yazıları görünce orasının türkiye olduğunu anladım.
Mesaj birleştirildi:
Türk bayrağı yerlerde değil, göklerde olmalıdır. Sayın cumhurbaşkanımız birçok kez bayrağı yerden almıştır. Son zamanlardaki Natodaki görüşleride takdir edilesidir.Gözüne gözlük tak bir dahakine, Türk ve Atatürk düşmanları pek seviniyor
dünyanın hangi ülkesinde böyle bir durum vardır bilmemBurası Kesin Ankara Sitelerin Yukarısıdır
Türk bayrağı yerlerde değil, göklerde olmalıdır. Sayın cumhurbaşkanımız birçok kez bayrağı yerden almıştır. Son zamanlardaki Natodaki görüşleride takdir edilesidir.
günün resmi
dünyanın hangi ülkesinde böyle bir durum vardır bilmem
İşte Aradığım MizahEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte Aradığım Mizah
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türklüğü ayaklar altına aldıklarını da unuttun tabi. Tribüne oynamakla olmuyor, önemli olan bayrağı yerden almak değil, yere düşürmemektir. Ayrıca ülkenin her tarafına nato üs kurdu, bu bir tür işgaldir. Somut örneği olan savaşlar bu yüzden yaşanıyor. Şimdi bu yorumu okurken, Ermenistan sınırındaki mayınlar temizleniyor, hayırdır ? Danışıklı dövüş mü var ? Yoksa sınırların namus olduğunu mu unuttular ? Şuan komşu ülkelerin geneli bayrağımızı yere atıp çiğniyor, yakıyor, ben burada sivrisinek saz misali sadece bir tane paylaştım, provakasyon diye düşünenlere tatlı rüyalar diliyorum.Türk bayrağı yerlerde değil, göklerde olmalıdır. Sayın cumhurbaşkanımız birçok kez bayrağı yerden almıştır. Son zamanlardaki Natodaki görüşleride takdir edilesidir.
Çal bakimEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kalıbımız ağır geldi. Madem güneş karşıdan vurdu, gölge gözlüklerimizin altıdır!Goy goy'a çevirmişssinizEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?