Günün fırsatından 3000 sms ile ilgili açıklama!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günün fırsatından 3000 sms ile ilgili açıklama!
Gunun fırsatından 3000 sms ile ilgili açıklama

Bugün saat 11:23 de müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede, sistemlerde çalışma olduğunu ve o kampanyanın aylık olduğunu söyledi. Sonlullamma tarihi gözükmüyor dedim.
Cevap: sistemdeki çalışma nedeniyle gözükmez, ileriki günlerde gözükecektir, dedi.
Zaten atılan sms ücretli olsa güncel faturaya yansıtılırdı. Attığım sms ücreti yansıtılmıyor. Dolayısıyla bedavadır. Artık rahatlıkla kullanabilirsiniz.

fbdr1907

fbdr1907

Üye
bende o kampanyayı aldım ama mesaj çekmeye çekiniyorum bi kaç defa çektim güncel tutara da yansımadı genede çekmeyecem bir işi doğru dürüst yapsın artık

cool_eagle

Üye
aylık zaten online işlemde gözüküo

smtdursun

Üye
bu ne zamanın kanpanyası ben neden sıtede goremıyorum bunu

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Arkadaşlar sanırım sistemdeki o çalışma benim ve buradaki arkadaşlar yüzünden oldu. Bi açık bulmuş idik arkadaşlarla normalde bu paketleri bir ay bitmeden alamıyorduk fakat birkaç aydır (2008 kasımdan beri) kampanya bitimine 1 gün kala ikinci bir 3000 paketi alıyorduk ve önceki paketin günü dolduğu andan itibaren birgün önce aldığımız 3000 mesaj her yöne dönüyordu... avea vodafone turkcell her yöne attığım mesaj bu 3000'den düşüyordu.. Üstelik önceki aydan artan mesajlar da üzerine ekleniydu... İnanıp inanamamak size kalmış aylarca kullanıldı bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt