GÜNÜN FIRSATI - SMS BİLGİLENDİRME SİSTEMİ_ (hizmetimiz sona ermiştir)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Kayıtlar devam ediyor mu hâlâ?

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
PM attım :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Duyurular yapılmıştır. Pazartesi günün fırsatında buluşmak dileğiyle.

arşiment

arşiment

Üye
05399888141

alprdvc

Üye
cok iyi tesekkurler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugünkü kampanya saat 10:00 da aktif olmuş ve saat 10:10 da üyelerimize sms ile duyrulmuştur.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bugünkü kampanya saat 10:00 da aktif olmuş ve saat 10:10 da üyelerimize sms ile duyrulmuştur.

Evet bana da her gün mesajlar geliyor.. Sistemi istikrarlı bir şekilde yürüttüğünüz için teşekkür ediyorum.. :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet bana da her gün mesajlar geliyor.. Sistemi istikrarlı bir şekilde yürüttüğünüz için teşekkür ediyorum.. :oke:

birşey değil kardeşim. Maxicepli olmanın da bir farklılığı olmalı. Umarım en iyi şekilde yararlanmışsınızdır. Son 3 kampanya kaldı. Sms ortalama 10 dakika içinde sizlere ulaşıyor. Iyi düşünün ve acele karar verin kaçırmayın, bizimde amacımız bu.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
çok saolun kayıt olduktan hiç bir aksama olmadı çok saolun... MaxiCep gibisini görmedim Tebrik ederim MaxiCep çalışanları..:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok saolun kayıt olduktan hiç bir aksama olmadı çok saolun... MaxiCep gibisini görmedim Tebrik ederim MaxiCep çalışanları..:)

umarızki en iyi şekilde yararlanmışsınızdır. Zira şu ana kadar en geç 10 dk içinde haberdar edildiniz.
"Işimiz MAXICEP. Gücümüz 600.000 üye"

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
umarızki en iyi şekilde yararlanmışsınızdır. Zira şu ana kadar en geç 10 dk içinde haberdar edildiniz.
"Işimiz MAXICEP. Gücümüz 600 üye"
gerçekten de yararlandım ben kardeş pc e geçmeden telime mesaj atıorsunuz .. tekrar son saolun.:)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
gerçekten çok tebrik ediyorum sizi Ellerinize kollarınıza sağlık emeği geçen arkadaşların bu kampanya da burada bitti ama süper bitti amcama aldım kontörleri KOLAY GELSİN...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Servisimiz sona ermiştir.

Merhaba maxicep üyeleri. Kampanya bugün itibarı ile sona ermiş olduğu için, servisimizde sona ermiştir. Hiçbir aksaklık olmadan hızlı şekilde günün fırsatını sizlere duyurduk. Şu saat itibarı ile turkcell bugünkü kampanyayı hala sitesinde duyurmadı, ama saat 10:00 aktif yapmıştı ve saat 12:00 da katılım doldu. Üyelerimiz saat 10:10 da haberdar edildi. Görüyorsunuzki hızlı güvenli ve yararlı bir siteyiz. Günün fırsatına Kayıt yaptıran üyelerimiz, kaydınız silindiğinde sizlere sms ile bilgi verilecektir. Sitemiz (yöneticilerimiz) tarafından verilen hizmetler karşısında hiçbir karşılık talep edilmediği görülmektedir. Ileriki zamanlarda yeni hizmetlerle ve avantajlarla beraber olmak dileğiyle., maxicep'i takip edin avantajınız olsun. Saygılarımla.

a.celal

Üye
Ben de kayıt olmak istiyorum. Lütfen hazır kartlıyım 0537 845 60 **

pegasus7

pegasus7

Üye
Sevgili "OFLURECEP" emeğine, ellerine sağlık.
Bizlere böyle bir hizmeti önce maxicep'e ve sonra sizlere çok teşekkür ederim.
Allah, emeklerinizi zayi etmesin, sizleri sevdiklerinize bağışlasın...

Sevgilerimle:)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Her şey için çok teşekkürler.. Süper bir servisti.. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Turkcell - Gunun Fırsatı kampanyası sona erdiğinden dolayı Maxicep olarak sizlere bu konuda artık yardımcı olamıyoruz. Bu zamana kadar sizlere yardımcı olan özellikle Gsm Operatörleri bölümü yöneticileri thkharmely, piri.reis ve OFLURECEP ' e teşekkürler :oke:

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt