Arkadaşlar bir şeyi anlatamadım herhalde. Bugün verilen hediye aylık 3000 sms başka bir deyişle en önemli fırsat ve ilk defa hazır kartlılara veriliyor. Ana başlıkta açılsa birçok kişinin haberi olmadan bitecekti çünkü limiti 1000 kişi idi ve 50 dakika içinde bitti. Dikkat ederseniz bundan önceki birçok kampanya fırsatını ana başlık altında açtım bakabilirsiniz, bunun onlardan farklı olduğunu size anlatmaya çalışıyorum, burada konu açmak marifet değil benim amacım " bakın konuyu bu açmış" desinler diye değil bilginin en hızlı ve çok kişiyi nasıl ulaştıracağımdir. Eğer maksatım konu açıp hava atmak olsaydı (ki böyle bir düşünceye hiç girmedim) önceki kampanyaları ana başlık altında değil ayrı başlık açarak duyururdum Fakat gerek yok örneğin dünkü kampanya 50 kontör karşılığı günlük 8 saat , bu kampanyanın hem talep edilen ücreti çok, hem bir günlük, hemde katılım limiti 10000 kişi, bu kampanya için ayrı bir başlık açılmasına gerek yoktur çünkü 1 gün için 50 kontör veren çıkmaz, çıksada nadir çıkar. Bu kadar kafa yorduk umarım anlamışsınızdır.