Günün fırsatı aylık 3000 sms hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günün fırsatı aylık 3000 sms hediye
Kayıt olan ilk 1000 kişiye aylık 3000 sms hediye katılmak için tıkla

not: önemli kampanya olduğu için ayrı konu açılmıştır. Yoksa kurallara saygımız vardır.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
aldım zaten hiç kaçırmadım bu sefer bilgilendirme için teşekürler fakat sms grubunda olduğum halde sms ile bilgilendirmiyorum birde kaç tane sms kaldığını nereden öğreniyoruz...

bungee

Üye
aldım zaten hiç kaçırmadım bu sefer bilgilendirme için teşekürler fakat sms grubunda olduğum halde sms ile bilgilendirmiyorum birde kaç tane sms kaldığını nereden öğreniyoruz...

*123*2# ile öğrenebilirsiniz.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
sadece turkcelli lere değilmi :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet sadece turkcellilere gönderebilirsiniz. Bu kampanya sadece hazır kartlılar içindir. Kalan hakkınız *123*2# ve mesaj gönderdikten sonra gözükmektedir. Katılım az olduğu için her an bitebilir.

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Hergün diyorlar günün fırsatını sabit başlıkta paylaşın sen ısrarla konu açıyorsun kaç yıllık üyesin bide.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hergün diyorlar günün fırsatını sabit başlıkta paylaşın sen ısrarla konu açıyorsun kaç yıllık üyesin bide.

arkadaşım kampanya limiti düşük fakat önemi ise yüksek olduğu için ayrı konu açılmıştır. Yoksa yukarıda söylediğim gibi kuralı biliyorum. Bunun kaç yıllık üye oluşumla alakası yok. Herkes sms kullanır bu herkesin işine yarayacağından, ayrı konu açılmıştır. Sürekli bu şekilde önemsiz konular açılmayacaktır. Saygılarımla....

cannnnner

cannnnner

Üye
zaten şu anda 5423 sms hakkım gerek yok genede sağol turkcell

murat2323

Üye
kaçırdım tühhh

eemir99

eemir99

Üye
kardeş bana diodun kendinde litfen sabit başlıkta paylaş işin ustasısın ayıp :S

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir şeyi anlatamadım herhalde. Bugün verilen hediye aylık 3000 sms başka bir deyişle en önemli fırsat ve ilk defa hazır kartlılara veriliyor. Ana başlıkta açılsa birçok kişinin haberi olmadan bitecekti çünkü limiti 1000 kişi idi ve 50 dakika içinde bitti. Dikkat ederseniz bundan önceki birçok kampanya fırsatını ana başlık altında açtım bakabilirsiniz, bunun onlardan farklı olduğunu size anlatmaya çalışıyorum, burada konu açmak marifet değil benim amacım " bakın konuyu bu açmış" desinler diye değil bilginin en hızlı ve çok kişiyi nasıl ulaştıracağımdir. Eğer maksatım konu açıp hava atmak olsaydı (ki böyle bir düşünceye hiç girmedim) önceki kampanyaları ana başlık altında değil ayrı başlık açarak duyururdum Fakat gerek yok örneğin dünkü kampanya 50 kontör karşılığı günlük 8 saat , bu kampanyanın hem talep edilen ücreti çok, hem bir günlük, hemde katılım limiti 10000 kişi, bu kampanya için ayrı bir başlık açılmasına gerek yoktur çünkü 1 gün için 50 kontör veren çıkmaz, çıksada nadir çıkar. Bu kadar kafa yorduk umarım anlamışsınızdır.

erfc20

erfc20

Üye
limit doldumu gönderen varmı bosuna hakkımız gitmesin

--------------- Ekleme ---------------

kaçırdık gene yaw:@:@:@:@:@

eemir99

eemir99

Üye
Sen insanlara geri zekalımı demek istiosun (Bu kadar kafa yorduk umarım anlamışsınızdır) art nietin olmasada genede laflarına dikkat et

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen insanlara geri zekalımı demek istiosun (Bu kadar kafa yorduk umarım anlamışsınızdır) art nietin olmasada genede laflarına dikkat et

ya arkadaş sen bir konuyu uzatmayı nekadar seviyorsun. Açılan bir konu önemli bir konu çoğu kişi faydalanmış. 1 kere söyledik anlamadın 2. Kez iyi anlattım ki anlayasın şimdide tutturmuşsun sen şunu diyorsun. Ben dediğim lafımı bilirim ve arkasında da dururum kendin lafına dikkat et sanki tehtit eder gibi . Sen dua et burada forum. Kavka yeri değil. Işi büyütmeden bitirelim.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
OFLURECEP'e böyle önemli bir kampanyayı ayrıca duyurduğu için teşekkür ederiz (Her ne kadar ben yararlanamasam da)

Konuyu uzatmaya gerek yok, çok avantajlı bir olayı paylaşmış zaten kampanya da kısa süre içerisinde son bulmuş. Burayı takip eden üyelerimiz kazançlı çıkmıştır.

Farklı bir başlık açıldığı için değil, fırsat son bulduğu için kilitlenmiştir. (Sorunuz varsa lütfen pm ile iletişim kurunuz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt