GÜNÜMÜZDE YAŞAYAN FİRAVUN KARAKTERLERİ Harun Yahya Eserleri Filmleri Ücretsizdir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
GÜNÜMÜZDE YAŞAYAN FİRAVUN KARAKTERLERİ Harun Yahya Eserleri Filmleri Ücretsizdir
GÜNÜMÜZDE YAŞAYAN FİRAVUN KARAKTERLERİ

Tarih boyunca yaşamış olan inkarcıların önde gelenlerinden biri...
Firavun...
Firavun; varlık içinde şımarmış, kibirli, alaycı, vicdan, merhamet, hoşgörü gibi insani tüm vasıflardan yoksun biridir.
Bu nedenle de halkına, hiçbir rahatsızlık duymadan acımasızca eziyet edebilmiştir.
Cehaletinin bir neticesi olarak üstünlüğü sadece mal ve güç zenginliğinde arayan, bunlara sahip olmayanları kendince aşağılayan Firavun, yaptıklarının sonucunu görülmemiş bir aşağılanma ile almıştır.
Firavun sulara gömülmüş, ancak bu belgeselde de görüleceği gibi “Firavun karakteri” tarih sahnesinden hiç silinmemiştir!…

• Beğen
Tepkiler: murathoca01

schumici

schumici

Üye
ALLAH razı olsun ellerine sağlık

askim822

askim822

Üye
Allah Razı Olsun..

xkadir61

xkadir61

Üye
eyvallah. çok makbule geçti. allah razı olsun.:)

rockhan

rockhan

Üye
bu adnan hocanın kitaplarını okumayın dinden çıkarır adamı ben tüm kitaplarını okudum,98 tane doğru şey söylüyor iki tanede yalan,hangisinin yalan olduğunu kuranı hiç okumayanlar anlayamıyor tabi.

en basiti isa mesih gelecek hikayesidir ki tamamen hristiyan kökenli bi inançtır islamda bu düşünce yoktu milattan sonra 800 yıllarından itibaren girmiştir,ve adnan hoca gibi amerika tarafından beslenen bi adam milyonlarca türk gencinin dinini saptırmak içine yalan karıştırmak ve hristiyan inancını yaymak amacıyla yıllardır maddi açıdan beslenerek yüzlerce kitap basabilmiştir ayrıca bilim araştırma vakfını kurmuştur.

kuzat

kuzat

Üye
helal kardeş :)

goblet

goblet

Üye
sağolasın arkadaşım.

ozimania

Üye
tşk

mrtxhan

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

murtimits

Üye
eline sağlık

u.conay

u.conay

Üye
teşekkürler

wertyytrew

wertyytrew

Üye
bu adnan hocanın kitaplarını okumayın dinden çıkarır adamı ben tüm kitaplarını okudum,98 tane doğru şey söylüyor iki tanede yalan,hangisinin yalan olduğunu kuranı hiç okumayanlar anlayamıyor tabi.

en basiti isa mesih gelecek hikayesidir ki tamamen hristiyan kökenli bi inançtır islamda bu düşünce yoktu milattan sonra 800 yıllarından itibaren girmiştir,ve adnan hoca gibi amerika tarafından beslenen bi adam milyonlarca türk gencinin dinini saptırmak içine yalan karıştırmak ve hristiyan inancını yaymak amacıyla yıllardır maddi açıdan beslenerek yüzlerce kitap basabilmiştir ayrıca bilim araştırma vakfını kurmuştur.

iyi güzelde önemli olan niye yalan söylediği... zavallı okurlarında harun yahya ya inanmaktan başka çareleri yok... çünkü araştırma hazır önlerine konulunca birde bir iki bilimsel isim ortaya koydularmı artık başka birşey araştırmaya gerek yok. hatta öğrenmeye gerek yok.
ama ben sana söyleyim yalancıdır filan diyip nefesini boşuna tüketme... herkes inanmak istediğine inanacak yapacak birşey yok :sukur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...