Şehriyar
Üye
Gunman Clive v1.06
Google çevirisi:
Eski okul platformu eylem tamamen 3D grafikler ile batıya gidiyor.
Indie Games Satış: bu hafta% 50 indirim sadece
18XX yılında, batı suçlular ve haydutlar tarafından işgal edilir. Haydutların bir grup Belediye Başkanı Johnsons kızı kaçırdı ve arazi üzerinde Havok yayılıyor. Sadece Gunman Clive batıda düzen getirmek ve kaydedebilirsiniz
kız!
Git ve ateş yolunuzu 16 farklı ve zorlu düzeyleri arasında ve büyük patronların mücadele. Gunman Clive bir olan
eski okul sidescrolling platform oyunu tamamen 3D grafikler ve benzersiz bir artstyle eski batıda ayarlayın.
Özellikler:
* Eski okul sidescrolling eylem
* Tam 3D grafikler
* Benzersiz kroki artstyle gölgeli
Farklı düşmanların * Düzinelerce
* Epic patronu savaşları
XPERIA OYUN Optimize
Gamegripper ve çeşitli diğer giriş yöntemlerini destekler
Oyun yavaş çalışıyorsa, oluşturma modunu değiştirerek ve seçenekler menüsünden ekran boyutunu küçültmeyi deneyin.
Eğer bir hata yaşarsanız biraz sabır var ve (çok) sınırlı kaynaklara sahip olan yalnızca bir adam olduğumu anlamak lütfen, ben her türlü donanım üzerinde oyun test edemez, ama ben elimden geleni yapacağım. Bunun yerine sadece kötü bir yorum bırakarak, lütfen benimle irtibata geçin ve bunu düzeltmek için çalışacağız.
Gerekli Android Sürümü: 2.0+
Google çevirisi:
Eski okul platformu eylem tamamen 3D grafikler ile batıya gidiyor.
Indie Games Satış: bu hafta% 50 indirim sadece
18XX yılında, batı suçlular ve haydutlar tarafından işgal edilir. Haydutların bir grup Belediye Başkanı Johnsons kızı kaçırdı ve arazi üzerinde Havok yayılıyor. Sadece Gunman Clive batıda düzen getirmek ve kaydedebilirsiniz
kız!
Git ve ateş yolunuzu 16 farklı ve zorlu düzeyleri arasında ve büyük patronların mücadele. Gunman Clive bir olan
eski okul sidescrolling platform oyunu tamamen 3D grafikler ve benzersiz bir artstyle eski batıda ayarlayın.
Özellikler:
* Eski okul sidescrolling eylem
* Tam 3D grafikler
* Benzersiz kroki artstyle gölgeli
Farklı düşmanların * Düzinelerce
* Epic patronu savaşları
XPERIA OYUN Optimize
Gamegripper ve çeşitli diğer giriş yöntemlerini destekler
Oyun yavaş çalışıyorsa, oluşturma modunu değiştirerek ve seçenekler menüsünden ekran boyutunu küçültmeyi deneyin.
Eğer bir hata yaşarsanız biraz sabır var ve (çok) sınırlı kaynaklara sahip olan yalnızca bir adam olduğumu anlamak lütfen, ben her türlü donanım üzerinde oyun test edemez, ama ben elimden geleni yapacağım. Bunun yerine sadece kötü bir yorum bırakarak, lütfen benimle irtibata geçin ve bunu düzeltmek için çalışacağız.
Gerekli Android Sürümü: 2.0+
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız