Günlük Cepnet Açtım 5 TL Gitti Nasıl Oldu Anlamadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Günlük Cepnet Açtım 5 TL Gitti Nasıl Oldu Anlamadım
Lütfen Yardım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
aktifasyon mesajı geldikten sonra gitti ise müşteri hizmetlerini arayın buradan yapılabilecek birşey yok

phasan

phasan

Üye
Arkadasim mesaj geldimi geldiginde girdiysen gittiyse parani iade ederler

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
*3636# den tarifeler günlük aktif ettim sonra kullanım tutarı 5 tl dedi sonra mesaj geldi bende girdim ama sinir oldum ya

phasan

phasan

Üye
Gunluk degil haftalik 5 tl

phasan

phasan

Üye
Sen musteri hizmetlerini arA

phasan

phasan

Üye
Sana soyle anlatiyim hani 1 ay bedava net veriyordu vodafone ozaman annemin hattina bedava internet yukledim ben ne olur ne olmaz dedim mesajin gelmesini bekledim ve mesaj geldi 2 dk sonra nete girdim bi mesaj daha geldi 7tl gitti gun boyu internet bedava diye bende musteri hizmetlerini aradim parami iadesini istedim ama onlar idda eddiler ve sonunda verdiler 7 tl hakli bendim sende benim gibi olduysan alirsin korkma

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Kardeşim Eve Geçince Demezecegim

plusnettr

plusnettr

Üye
Tebrikler, 500 MB aknli sonrasında hızı 128 kbps ye düşüren Günlük Vodemnet paketinden aldınız. Bende ilk aldığımda mesaj atmak yerine *3636# den almıştım benden de 5 tl kesmişti. Bir baktım ki Vodemnet paketi. 1 günde hakkını verin o paketin güzel pakettir.

haz23

Üye
mh ı ararsan sana paranı iade etmezler cunku sen gunluk cepnet değil gunlukvodem paketi almıssın.cepnetgunluk 1 tl vodemnet 5 tl dir. bilgin olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt