(Günlerce Beklemeye Son) Symbian Signed kolay üyelik ve sertifikalama işlemi için buyrun size yöntem

Konu Sahibi
Anladım. Sana bir şekilde sertifika almak şart bakalım birkaç site var biri ise yararsa molası deneriz bir de

xErKaNx

Üye
bu lanet olası opda da sorun mu var anlamadım gitti. Neredeyse 1 hafta oldu. Simbian signed dende beceremedim. Simbian signed de sorun ne olabilir

Konu Sahibi
maalesef hepsi anlaşmış gibi birşey var. hiçbiri vermiyor. ben de başka yerlere bakıyorum bulur muyum acaba diye

yayıncı id istiyor çok saçmaladı artık bu symbian ...
Android e başlamak farz oldu arkadaşlar...

----------Eklendi @ 11:49:24 ---------- Yazıldı @ 11:47:26 ----------

bu konu da çöp of of of yaaa

Konu Sahibi
ben bu gidişle c++ işine gireceğim valla ayar etti bu sertifika işi. C++ bilen biri bize self-sign yapma ne olur sanki ya da öğretse

TEZCAN35

Üye
bende buraya 2006 senesinden beri üye olamamıstım bir cok yerden meil aldım hiç birini kabul etmedi ovi den aldıgım meili kabul etti üye oldum ve hemen 2 tane imei nin sertifikasını hemen verdi sertifikalarla hemen programları sertifikalayıp tele kurdum COK tesekkürler sagol....

Konu Sahibi

rica ederim ne demek . Birkaç yer daha var mailini kabul ettiği. Onlardan biri de mig33

beyler imei falan istiyor başlangıçta tırstım ben biraz, bir de ovi.mail hesabıyla kaydoluyoruz falan,bu sertifika işi legal bir olay mı sonradan bir şeylik çıkmasın? nokia'yla papaz olmayalım

ayrıca hack ile sertifikalandırma farklı anlamlara mı geliyor?

desher

Üye

Dostum öncelikle çok sağol bir yöntem daha öğrenmiş olduk sayende. Ama maalesef tam hevesimin tavan yaptığı herşeyin yolunda gittiği symbiansigned sitesinin mail adresimi onaylayıp attığım hellox2.11 programını sertifikalandırıp bana gönderdiğii indirip telefona kurarken gene sertifika hatası uyarısı aldığımı inan çok çok çok üzülerek bildiririmmm ........... haftalardır saldırmadığım yönteem kalmadı artık fenalık geldi ama maalesef bu da işime yaramadı

Konu Sahibi
o zaman sitesine girip sertifika alınarak hellox 2.11 belki de kurulabilir.ordaki sertifika ile hellox çalışıyor diye duydum. Forumda nasıl alınacagi anlatılıyor .site italyanca.ben denemedim.dener bilgi verirseniz belki konu acarız faydası dokunur

süpeeeeeeeeeerrrrrrsin adamım kaç gündür bekliyorum sertifika için hemen yaptım oldu bu çooook sağol

çok tşk paylaşım için çok hızlı işe yarıyor
fakat benim telde sorun var sanırım cihazım sony ericsson satio
helloox2 v2.03 sign yaptım uygulamayı yüklemeye başlıyor fakat bi süre sonra hata verip kesiyor yüklemeyi.uygulamaya erişime izin verilmedi diyor
telefonu hacklemek için denemediğim yol kalmadı son umut da başarız çıktı

Konu Sahibi
nokioteca adlı siteden sertifika al ve öyle kur helloxu o zaman hata vermez. maalesef symbian signed sertifikası yetersiz kalıyor.

gönderdiğimiz dosya ne kadar süre sonra geliyor?