Güneşli cep telefonu şarjına büyük ilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güneşli cep telefonu şarjına büyük ilgi

Adana'da cep telefonunu güneş enerjisiyle şarj eden cihaz ilgi görüyor.

Korona Enerji Genel Müdürü Özen Özer, TÜYAP'ın tarım ve sera fuarındaki stantta, güneş enerjisiyle elektrik üreten sistemlerin tanıtımını yaptıklarını bildirdi.
Özer, fuarda elektriğe ihtiyaç duymadan tamamen güneş enerjisiyle cep telefonunu şarj eden cihazın ilgi gördüğüne dikkat çekti. Tarım fuarına katılan çiftçilerin cihaza büyük ilgi gösterdiğini anlatan Özer, "Güneşin olduğu her yerde cep telefonu şarjı diye bir sorun kalmıyor artık. Cihazla cep telefonunu rahatlıkla şarj ederek konuşmanıza devam ediyorsunuz." dedi.
Tarım fuarına uğrayan çiftçilerin cihaza ilgi gösterdiğini anlatan Özer, "Tarlada çalışan, seyahat eden ve tatile çıkanlar için güneş enerjili cep telefonu şarjı kaçınılmaz." dedi. Her çeşit cep telefonuna rahatlıkla adapte edilen cihaz 25 liradan satılıyor.

CİHAN

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

ajanjoker

ajanjoker

Üye
Çin malımı ßunlar :D Çok iyi ßir Şey ama Cihazı aZ küçüLtmeLeri gerek:)

maxibrk

maxibrk

Üye
Nerde satılıyor ?:(

Odysseus

Odysseus

Üye
Tüyap'ta görmüştüm bunu. iPhone için özel olarak geliştirilen bir kit vardı. Cihazın kasasına oturtularak şarj işlemi yapılabiliyor. Faydalı bir cihaz.

Teşekkürler Enes.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de tüyap a gittim ama göremedim :( sanat bölümünde efes pilsen şişesini gördüm tablo olarak :ehe rica ederim adem abi :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Bazı salonlara girmek için şirket yetkilisi ya da çalışanı olmak gerekiyordu Enes. Fuarın tüm salonlarına girebildin mi ?. Şahsen biz cep telefonlarının vs olduğu bölüme kimlik değiştirerek girebildik :naughty:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sadece kitap ve sanat bölümüne girdim :) Test kitabı alıp çıktım :ehe geri dönerken e-5 den yürüdük bariyerlerden atladım :ehe karşıya köprü yok en yakın durak 1 km yakında :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Cep telefonuyla uzun süreli konuşan herkese lazım bundan yahu...

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Sonunda birşeyi japonlardan önce buldukk :ehe

A1234567A

A1234567A

Üye
sağol bilgi için

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok lazım birşey herkese

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
saol dostum çok güzel bişeymiş inşallah seri satılır ucuz bi şekilde

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim :oke:

ısland

Üye
çok büyük küçültsünler biraaaz

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emredersıniz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt