Güneşi gördük, karanlığa gömüldük !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Güneşi gördük, karanlığa gömüldük !..
vrupa'daki tek temsilcimiz Galatasaray da kupaya veda etti !.. Sarı-kırmızılılar 2-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibin üst üste bulduğu gollere engel olmayınca UEFA Kupasına veda etti.

Karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray 42. dakikada Kewell'ın penaltıdan attığı golle 1-0 önde kapatırken, sarı-kırmızlılar ikinci yarıya da golle başladı. 48. dakikada Arda Baros paslaşmasına en son olarak Baros topu Hamburg ağlarına gönderdi.
2-0 üstünlüğü yakalayan Galatasaray büyük bir avantaj yakalmasına karşın 57 ve 60. dakikalarda sahneye çıkan Guerrero attığı gollerle skoru bir anda 2-2'ye getirdi. 2-2'den sonra ise Galatasaray tüm riskleri almasına karşın 90. dakikada Hamburg kontratak sonunda Oliç ile bir gol daha buldu ve maç 3-2'lik Hamburg galibiyetiyle sona erdi.​
Bu sonucun ardından Galatasaray UEFA Kupasına veda etti.​
GALATASARAY: 2 HAMBURG: 3

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 21.30
HAKEM: Pedro Proenca

GALATASARAY: De Sanctis, Serkan (Dk. 77 Hasan), Hakan Balta, Kewell, Volkan Yaman, Sabri, Barış, Ayhan, Arda, Lincoln (Dk. 65 Ümit Karan), Baros

HAMBURG: Rost, Aogo, Mathijsen, Boateng, Benjamin, Alex Silva, Jansen, Jarolim, Pitroipa, Guerrero, Oliç​
GOLLER: Dk. 42 P. Kewell, Dk. 48 Baros (Galatasaray) Dk. 57, Dk 60 Guerrero, Dk. 88 Oliç(Hamburg)​
SARI KARTLAR: Pitroipa, Aogo

Not: Bu maç için yorumda bulunacağım. =)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben Galatasaraylı futbolcuları Lincoln dışında kutluyorum coğu kendi mevkisinde oynamamasına rağmen müthiş mücadele ettiler ama 2-0 dan sonra takım olarak geri çekilip kontrollü oynamak gerekirken kendimizi daha fazla yorduk....
Lincolne gelince kendisi yetenekli ama sadece okşandığında aman efendim denildiğinde iyi oynuyor dünki maçta Galatasaray 10 kişi oynadı o bence kafa olarak Gs yi bitirmiş bundan sonra Bülent Korkmaz gitmeden o eski günlerine dönmez eeeee Bülent Kaptanda hemen öyle basit seylere gönderilmeyeceğine göre Floryadan gidecek isim bence Lincoln olmalı kendisini kınıyorum başka yabancı futbolcular canını dişine takıp oynarken(Milan Baros,Kewel vb.)O mactan cıkarken macı bile takip etmeden direk soyunma odasına gidiyor zaten cıkarken Taraftar yuhladı ....
Hamburg için ise onları tebrik etmekten baska caremiz yok ama 3 dakikadada macı bitirdiler bu nedenle Futbolun %90 ı şanstır sözüne katılıyorum....

:yuruFOREVER GALATASARAY:yuru

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:(:(

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Beşiktaşlı olarak üzüldüm. Nitekim benim gözümde elenen galatasaray değil bir Türk takımı elendi. Ben olaya böyle bakıyorum. Finalin ülkemizde olacağı kupayı bir TÜRK takımının kaldırmasını çok isterdim, bu hangi takım (BJK, FB, GS vs..) olursa olsun TÜRK takımı olsun yeter. Ama olmadı. Birdahada bizim ülkemizde ne zaman oynanır yada görebilirmiyiz (hiç sanmıyorum). Süper ligde rakibimiz olabilir ama bu takım Avrupada oynuyorsa destekçisiyim. Hepimize geçmiş olsun.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sayın oflu recep kardeşim ben şunu anlamıyorum
ben Türküm ve bir türk takımının trabzon olur fener olur beşiktaş olur sivas olur ne bileyim herhangi bir türk takımı olur yurt dışına gidip başarı elde ettiginde gurur duyarım benim takımım derim çünkü bu takım türk ben cimbomluyum ama fenerin yurt dışı maçlarını izlerken bir bile demedim inşallah yenilir diye.Tüm takımlara başarılar.....

karma_32

karma_32

Üye
2 maçtır 3 dkda 2 gol yiyolar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Genel yorumumu yapayım;

Hamburg ile yapılan ilk maçta bilindiği üzere 1-1 sona erdi..Ben de demiştim ki hamburg tarihi farkı kaçırdı galatasaray iyi oynamadı çok şanslı bir takım diye..Bazıları da bana demişti ki herşeye mana buluyorsun falan. Tam 4 arkadaşımla iddaa ya girdim dün Gs yenemez diye. Neden çünkü bazıları gibi hayal kurmuyoruz olanları görüyoruz ve söylüyoruz. Gs bordoyu eledi son dakika da avrupa fatihi falan filan kupayı alacağız bilmem ne.Bu kadar mı basit bu kadar mı hayalcilik olur sonuda aynen bu işte..Sen 2-0 dan son yarım saatte 3-2 maçı veriyorsan ki daha farklı rahat bitebilirdi.

By_LOST

By_LOST

Üye
Ya Bence Defans Hata Çoktu Artı Son 20 Dk Ardı Ardına 2 Gol Gelınce Sıkıtıya Düştü Bülent Şu Hatayı Yaptı Bence Savummayı Cıkarıp Hucum Oyunucusu Sokması Devreye Gs Zorladı Biraz Hucuma Kalkerken Arka Boşta Kaldı Hamburkta Kontr Ata Kalkmalarını Sağladı Bence

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konudaki gereksiz mesajlar silinmiş ve üyelerimizin yorumlarına tekrar açılmıştır. Tekrar karşılıklı tartışma olması halinde konu bir daha açılmamak üzere kapatılacaktır. Lütfen sadece konu ile ilgili yorum yapalım.

arslansem

arslansem

Üye
2-0 dan 2-3 e gelmek tam anlamıyla soğuk duş etkisi yaptırdı bizlere.Onca sakat cezalı futbolcumuz vardı ve turu geçmek gerçekten Avrupa Fatihimize yakışırdı.Bu maçla birlikte gelecek sezon için bazı kararlar da alınması gerek diye düşünüyorum.Sanctis ve Lincoln gönderilmeli.Lincoln tam 2 yıldır sadece 5-6 maç oynadı ve en çok parayı aldı.Böyle bi maçta takımının ne yaptığını ne olacağını görmeden soyunma odasına gidiyor.Galatasaray da takım ruhu var ve bizi biz yapan budur.Bu adam bu takıma yakışmıyor...
Herşeye rağmen canınız sağolsun..Bize bu kadar mutluluk yaşatan alnının teriyle mücadeleyi hiç bırakmayan başta Arda olmak üzere Aslanlara sonsuz teşekkürler...Bi kez daha Galatasaraylı olmaktan gurur duydurdunuz bizlere...

Galatasaray karşısındaki takımları her zaman destekleyen Türklere de teşekkürler.Biraz daha kursağınızda bırakmak isterdik sevincinizi,titretmek isterdik İstanbul finaline giden yol da ama buraya kadarmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt