Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gündüzler size kalsın verin karanlıkları...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '
Üye
Konu Sahibi
gündüzler size kalsın verin karanlıkları...
necip fazıl ın da dedıgı gıbı neden gecelerde bir büyü gizli? karanlıklar insanı neden bu kadar duygusallastır?
Pure Life
Üye
Çünkü hayatın yalancı yüzünü örter ve karanlıklara rağmen yıldızların parladığını hiç bir zaman umudumuzu kaybetmememiz gerektiğini öğretir.Dahası karanlıklar aslında kendimizi görmemizi sağlar.
' KalendeR '
Üye
Konu Sahibi
ben geceleri kış gibi düşünürüm kış da her pisliği örter...
en duygusal şiirlerimi gece yazarım en güzel şarkı türküleri gece dinlerim... bılmıyorum geceler benı cekıyor mılllet sabah olsun dıye dua eder bense aman sabahlar olmasın dıye...
Cynical
Üye
Gündüz dalgalı bir deniz gibi. Sürekli yüzeyde dalgalarla bir mücadele içindesin ve denizin dibinde neler yattığını göremiyorsun. Gece olunca ise o deniz duruluyor. Tüm kiri yada güzelliği ile gözüküyor ta dibine kadar.
Gündüz dalgalı bir deniz gibi. Sürekli yüzeyde dalgalarla bir mücadele içindesin ve denizin dibinde neler yattığını göremiyorsun. Gece olunca ise o deniz duruluyor. Tüm kiri yada güzelliği ile gözüküyor ta dibine kadar.
Deniz yerine insan ruhunu koy, ne demek istediğimi anlayacaksın.
Gündüz insan sürekli bir koşuşturmada olduğundan ruhunun derinliklerinde sakladıklarının farkına varamıyor. Ama gece duruluyoruz ve dipte saklananları görmek daha kolay oluyor.
Deniz yerine insan ruhunu koy, ne demek istediğimi anlayacaksın.
Gündüz insan sürekli bir koşuşturmada olduğundan ruhunun derinliklerinde sakladıklarının farkına varamıyor. Ama gece duruluyoruz ve dipte saklananları görmek daha kolay oluyor.
ha anladım insan bir akşam üstü ansıın yorulur tutsak ustura ağzında yaşamaktan diorsun...
evet anladım ısın sakası gece ınsan gunduzu dusunup ben ne yaptım da dmıyor degıl