Gündüz Tekin ONAY Hayatını kaybetti !.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Gündüz Tekin ONAY Hayatını kaybetti !.
TFF ARGE Komisyonu Başkanlığını yürüten Gündüz Tekin Onay hayata gözlerini yumdu..

(hürriyet-cep'tel spor haberleri)

en son bi spor tesisinin açılışına katılmış tv de görmüştüm tekerlekli sandaliyedeydi federasyonun bu yaştaki kişilerle çalışmasını doğru bulmuyorum.. belki de iş temposuna dayanamadı adam. :nono:

Nazy

Nazy

Üye
Allah Rahmet Eylesin
Yeri Cennet Olsun inşallah

arslansem

arslansem

Üye
İsmini çok duymuştum
Allah rahmet eylesin...

Altun.

Altun.

Üye
Allah rahmet eylesin

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
mükemmel bilgili ve mutevazi biriydi...Cok değerli abimiz ucup gitti işte:( gercekten cok üzüldüm...
allah yakınlarına acil şifalar versin..Nur ıcınde yatsın değerli abim...Mekanı cennet olsun.

o9uz

o9uz

Üye
tanmımıyodum ama gene de Allah Rahmet eylesin...

--------------- Ekleme ---------------

TFF ARGE Komisyonu Başkanlığını yürüten Gündüz Tekin Onay hayata gözlerini yumdu..

(hürriyet-cep'tel spor haberleri)

en son bi spor tesisinin açılışına katılmış tv de görmüştüm tekerlekli sandaliyedeydi federasyonun bu yaştaki kişilerle çalışmasını doğru bulmuyorum.. belki de iş temposuna dayanamadı adam. :nono:

bence ölmüş kişiler hakkında böyle yorumlar yapmamak lazım

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
niye ? çalışmaması gerekiyorsa ona arge gibi zor bi görev vermek çok yanlış ;) bence ileriye dönük hesaplar yapıp daha genç ve uzun soluklu kalacak birini göreve getirip "Onay"a da danışmak daha doğru olurdu.. gerçi ulusoy kalıcı değil ama yinede fikrim bu ölen bir kişinin arkasından konuşmak değil (ki öyle olsaydı editlerdim istersen yazımı tekrar oku ;) )

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Allah Rahmet Eylesin

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
allahtan rahmet aılesıne ve yakınlarına da bas saglıgı dılerım..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Allah Rahmet Eylesin.
Mekanı Cennet olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...