Gundi Pırodakşın Gururla Sunar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Gundi Pırodakşın Gururla Sunar

tüm müzik marketlerde

tüm müzik marketlerde
ayrıca tüm forum sitelerinde
uzun bi süre top 10da olacak

crows

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

hidayet

Üye
arkadaşlar adam komik görülebilir ama kimse bence dalga geçmesin
dalga geçmiyorum diyen olursada buraya neden konulduğunu birisi açıklasın

kusura bakmayın ama insanlarla dalga geçilmesini sevmiyorum

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Apr 24 2006, 06&#58;14 PM) [post=321872]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar adam komik görülebilir ama kimse bence dalga geçmesin
dalga geçmiyorum diyen olursada buraya neden konulduğunu birisi açıklasın

kusura bakmayın ama insanlarla dalga geçilmesini sevmiyorum
[/b][/quote]

baba saygı duyarız ne diyelim.

D3N1Z

Üye
çok komik değil ne den boyle yaptınız anlamadım o da allah&#39;ın kulu

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar noldu sizin espri anlayışınıza eskiden böyle değildiniz

hidayet

Üye
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Apr 24 2006, 06&#58;22 PM) [post=321883]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
ben espriyi yapmayı severim ama bunuda yeri ve yordamına göre yapmak gerektiği kanaatindeyim
espri espiri olunca zaten hepimizin yüzünde veya bunun gibi şekiller zaten oluşuyor ama önemli olan ölçüyü tutturmak herkese saygılar

Yıgen

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Apr 24 2006, 06&#58;35 PM) [post=321894]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Apr 24 2006, 06&#58;22 PM) [post=321883]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
ben espriyi yapmayı severim ama bunuda yeri ve yordamına göre yapmak gerektiği kanaatindeyim
espri espiri olunca zaten hepimizin yüzünde veya bunun gibi şekiller zaten oluşuyor ama önemli olan ölçüyü tutturmak herkese saygılar
[/b][/quote] kesınlıkle katılıyorum

sen bu resmı buraya koydun hıc dusundun mu gercı bır ıhtımal ama olsun adam sıteye gırdı gordu resmı mızah konusunun ıcınde dalga gecıldıgını anlar herhalde ne olur kalbı kırılır benımde olsa kırılır yalan yok allah kulu oldugunu unutmayalım arkadaslar mızahda bır yere kadar onun ıcin kardesım bıraz daha dusunerek acmanı ıstıyorum konuyu veya konuları sımdıden anlayısın ıcın sagol

a21a

Emekli Yönetici
Görünüşe bakılırsa; sakatmış galiba.. dış görünüşü çok komik görünebilir.. belki sesi çok güzeldir...

ukalaboy

Üye
yarıldım be zuahhahahahha

madhead

Üye
ya beyler yapmayın..albümün adına bakar mısınız.."tutamadım kaçırdım" eleman bide çişi gelmiş gibi duruyor..makara bi albüm olduğu kesin..parçalar da komedidir..böyle bi albümün tanıtımıda mizah bölümünde olur ancak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...